Лайм

Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю

Акторка висловила свою думку

У березні Ксенія Мішина стала героїнею подкасту, де розмовляла російською. Російськомовне інтерв'ю української акторки і ведучої шоу "Я люблю Україну" викликало хвилю хейту в мережі, тепер його прокоментувала колега і подруга зірки "Кріпосної" Олена Світлицька.

У розмові з журналісткою "Люкс ФМ" акторка зізналася, що дивилася це скандальне інтерв'ю, і для неї було дивним чути російську з вуст Мішиної. Водночас Олена не засуджує Ксенію, хоча сама має чітку позицію щодо мовного питання.

Читайте також: Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Я думаю ви знаєте мою позицію щодо російської мови. Я в жодному разі ніколи не переходжу на російську. У моїй сім'ї підростає два справжні націоналісти: Веруня, якій 7 років і Марійка, якій 3 роки", - сказала Світлицька.

Фото: instagram.com/olena_svitlytska

"З приводу Ксюхи, ми не мали можливості про це поговорити, але якби ми дискутували, то, звичайно, я б сказала їй, що я про це думаю. Я передивилася це інтерв'ю, хоча я уникаю російськомовного контенту. Все, що я можу сказати: говорити про свідомість російською мовою - це дивно. Це те, що я відчувала. Але я ні в якому разі не засуджую Ксюху, і я думаю, що вона могла б сама відповісти на це запитання, чому саме так вона себе повела", - додала акторка.

Раніше українську співачку Гайтану захейтили за російську мову у соцмережах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько