Лайм

Кейт Міддлтон показала новий портрет принца Джорджа на честь його 11-річчя: на кого схожий майбутній король

У королівській родині сьогодні свято

22 липня принцу Джорджу, старшому сину Кейт Міддлтон і принца Вільяма, виповнилося 11 років. Традиційно з нагоди дня народження первістка королівська пара поділилася новим портретом іменинника.

Знімок майбутнього короля Великої Британії монарша родина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Автором кадру традиційно стала принцеса Уельська, яка, як відомо, вже давно захоплюється фотографією. Кетрін зняла старшу дитину у строгому костюмі з широкою усмішкою.

Читайте також: Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

"Вітаємо принца Джорджа з 11-річчям!", - написали батьки іменинника під його чорно-білою фотографією, зробленою його мамою у 2024 році.

Святковий портрет принца Джорджа засипали лайками і коментарями. Також коментатори сперечаються, на кого схожий майбутній британський монарх. Одні користувачі мережі зауважили схожість хлопчика з батьком - принцом Вільямом, інші написали, що первісток принцеси і принца Уельських схожий на свого дядька - Чарльза Спенсера (брата принцеси Діани, матері Вільяма).

"Принц Джордж так схожий на свого тата", "Гарний молодий чоловік.. так схожий на свого батька.. з днем народження, принц Джордж, прекрасного дня", "Дуже схожий на свого тата на цьому фото. З днем народження, Джордж", "Він схожий на свого дядька Чарльза Спенсера. Шарлотта - копія свого тата", "Я думаю, він дуже схожий на Спенсера" , - пишуть шанувальники королівської родини з усього світу.

Принц Джордж - старша дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Також королівська пара виховує 9-річну принцесу Шарлотту та 6-річного принца Луї. Принц Джордж є другим у черзі на британський престол після свого батька. Докладніше про порядок престолонаслідування ми розповідали тут.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Місяць тому свій 42-й день народження відсвяткував принц Вільям. Дізнайтеся, як спадкоємця британського престолу привітала королівська родина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також