Лайм

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Брат короля Чарльза одружився 25 років тому

19 червня молодший син Єлизавети II принц Едвард та його дружина Софі, яка нещодавно була з візитом в Україні, відзначають 25 років подружнього життя. З нагоди срібного весілля герцог і герцогиня Единбурзькі випустили новий портрет.

Його опублікували на офіційній сторінці королівської родини в Instagram. На знімку подружжя сидить на ганку в саду їхнього будинку в Бегшот-Парк у графстві Суррей, трепетно дивиться один на одного і тримається за руки.

Читайте також: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька і показала його фото з дітьми.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Ми дуже вдячні за багато добрих і милих повідомлень, які ми отримали на нашу срібну річницю весілля. Бажаємо особливого дня всім, хто святкує власні ювілеї", - сказано в дописі від імені Едварда і Софі.

Автором нового портрета герцогів Единбурзьких став Кріс Джеф, в об'єктив якого також потрапляли й інші члени королівської родини, зокрема принц Вільям і Кейт Міддлтон, яка лікується від раку.

Читайте також: Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з тяжкою хворобою.

На сторінці фотографа опублікований ще один кадр із цієї серії, на якому подружжя позує стоячи. Брат короля Великої Британії обіймає дружину за талію, а Софі торкається своїми руками рук чоловіка.

"Вітаємо... 25 років! Новий знімок, зроблений на честь срібної річниці весілля Його Королівської Високості герцога та герцогині Единбурзьких", - написав автор фото.

Фото: instagram.com/chris.jelf.photographer

Принц Едвард одружився зі співробітницею своєї фірми Софі Ріс-Джонс 19 червня 1999 року. У відступ від традиції їхнє весілля відбулося не у Вестмінстерському абатстві, а у каплиці святого Георгія у Віндзорському замку.

У день весілля молодшому синові Єлизавети II та Філіпа був присвоєний титул графа Уесекського, герцогом Едінбурзьким Едвард став після смерті свого батька - цей титул брату подарував король Чарльз з нагоди його 59-річчя у березні 2023 року.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Нещодавно Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color у Лондоні – це перша її поява на публіці після заяви про рак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також