Лайм

Зірка "Спіймати Кайдаша" розповів, як переживає розлучення і чи спілкується з ексдружиною

Причину розриву стосунків актор не став виносити на публіку

У березні цього року Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару оголосили про розлучення. Пара українських акторів була разом 10 років, 2 з яких – в офіційному шлюбі. Через 4 місяці зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" вперше прокоментувала розлучення з акторкою.

В інтерв'ю каналу CK.Life актор розповів, як переживає розлучення та чи підтримує зв'язок з екскоханою після розриву сімейних стосунків. Григорій зізнався, що не став звертатися до психолога і дав зрозуміти, що вони з Анастасією розійшлися без скандалів.

Читайте також: Кохана Дмитра Кулеби Світлана Павелецька дала пораду, як пережити розлучення.

Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

"Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, слава Богу, все добре. Просто, це такий період. Життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не втратив. Це шлях. Підтримуємо зв'язок. Все нормально, ми дружимо", – сказав Бакланов.

Причину розлучення актор озвучувати не став, адже вважає, що є речі, які мають залишатися між двома людьми.

"Це особисте. Це наша історія. Я не планую говорити про це. Це наше особисте життя і воно залишається особистим", - сказав він.

Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару почали зустрічатися ще студентами. Одружилися актори лише у вересні 2021 року. Через щільні робочі графіки закохані чотири рази переносили своє весілля. У березні 2024 року колишня пара опублікувала спільний допис, в якому написала, що у кожного з них починається своя нова історія.

"Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом… були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії", - повідомили Григорій і Анастасія у спільній заяві.

Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Раніше український актор Віталій Салій повідомив про розлучення з дружиною-росіянкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також