Лайм

Чоловік MamaRika розповів, що допомогло подолати кризу у шлюбі зі співачкою

Співачці та коміку вдалося врятувати стосунки

На початку квітня співачка MamaRika і комедійний актор Сергій Середа повідомили, що переживають кризу у сімейних стосунках. Виконавиця зізнавалася, що вони з чоловіком перебувають на межі розлучення, але роблять все для того, аби врятувати сім'ю, в якій підростає дворічний син Давид. У травні пара натякала, що важкий період позаду, тепер це підтвердив сам комік.

У коментарі ЖВЛ у "Сніданку з 1+1" Середа зізнався, що їм із дружиною вдалося налагодити стосунки. Подружжя стало більше проводити часу вдвох, і саме короткі подорожі і побачення допомогли повернути романтику та пристрасть.

Читайте також: Не збираюся нікого обманювати: чоловік MamaRika розповів, чому не пішов у ЗСУ.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"У нас нещодавно був такий трохи важкий період у нашому сімейному житті і після цього ми вирішили, що дійсно будемо давати собі відпочинки, тому що ми дуже багато працюємо, заганяємося і тому ми втрачаємо один одного. Тому ми вирішили, що раз на місяць робимо собі якісь такі окремі вихідні, тільки мама і тато, – поділився Сергій Середа. – Це якісь подорожі, зрозуміло, що в межах України, частіше навіть в межах Києва".

У квітні MamaRika і Сергій Середа провели коротку відпустку в Одесі, рідному місті коміка, і цей відпочинок став крапкою їхнього примирення. "Одесо, ми в тебе по вуха… Ти знову врятувала нас", - писала пара у спільному дописі в Instagram.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Однак ще нещодавній спільний відпочинок у Карпатах допоміг молодим батькам зрозуміти, що їхній шлюб руйнується.

"Вперше за чотири роки ми побули вдвох і цей момент нас повністю розкрив. Знаєте, от коли ви ховаєтеся за побутом, щоб не обговорювати важливе, а коли ви залишаєтеся вдвох вам нічого сказати. Воно вже так наболіло, так важко, - розповідала співачка. - Це був жах, а не поїздка. Це був катарсис, чистка, емоційна екзекуція, але вона була потрібна. Я тішуся, що так сталося, бо це витягнуло з нас справжні болі, розмови, які мали статися. Ми усвідомили, що у нас дійсно великі проблеми і ми хочемо з цим щось робити".

Фото: instagram.com/mamarika_official

Раніше MamaRika розповідала про сварки в сім'ї через ревнощі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також