Лайм

Катерина Репяхова розповіла, чи владнала стосунки з ексдружиною Віктора Павліка після публічних сварок

Дружина співака прокоментувала багаторічний конфлікт з його колишньою

Конфлікт між колишньою і нинішньою дружинами Віктора Павліка тривав кілька років. Раніше Катерина Репяхова розповідала, як вирішили суперечку за квартиру з Ларисою Созаєвою, а тепер поділилася, чи владнала вона стосунки з ексобраницею свого 58-річного чоловіка.

"Зараз її немає в нашому житті, слава Богу. Що зараз з нею відбувається - я не знаю. І в принципі, ця тема не піднімається. Останнє, що нас пов'язувало - це продаж квартири. Тобто все закінчилося на тому, що квартиру поділили, і вона забрала свою частку. Ну, як поділили, закрили кредит, Віктор Франкович собі нічого не забрав. Продали, половину віддали банку, а половина залишилася їй. Начебто всі задоволені", - сказала 30-річна Репяхова.

Читайте також: Рятуюся знеболюючими: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці.

Нагадаємо, скандал навколо сім'ї Віктора Павлика спалахнув у 2020 році. Созаєва звинуватила Репяхову в тому, що та увела її чоловіка, "хоча той не хотів йти", а також "спокійно готувалася до весілля", коли її син помирав.

Після смерті 21-річного Павла в серпні 2020 року Созаєва заявила, що її виганяють з квартири, де вона жила з сином від Віктора Павліка, який помер від раку. Житло було взято у кредит артистом у шлюбі з Ларисою, і після розлучення співак обіцяв його виплатити.

Віктор Павлік та Лариса Созаєва з сином Павлом Фото: facebook.com / Лора Созаєва

За словами Созаєвої, Павлік їй повідомив, що більше не може виплачувати кредит і квартиру потрібно продавати. Також на цьому наполягала Катерина Репяхова. Молода дружина артиста говорила, що через величезні щомісячні виплати за кредитом і "шалену комуналку" вони з Віктором Франковичем і маленьким сином змушені жити в орендованій квартирі. Також вона обурювалася, що чоловік "утримує" колишню дружину, яка не може самостійно оплачувати рахунки.

Через квартирне питання стосунки між Репяховою і Созаєвою загострилися до краю. Колишня дружина співака назвала його нинішню "холоднокровною тварюкою", за що отримала судовий позов.

Віктор Павлік з Катериною Репяховою та їхнім сином Михасиком Фото: instagram.com/repyahovakate

У березні 2024 року Лариса Созаєва заявила, що після розлучення з Віктором Павліком та смерті сина "роздумувала над тим, щоб стати черницею", але в якийсь момент вирішила зареєструватися на сайті знайомств. Колишня дружина артиста натякнула, що зустріла чоловіка, який дав їй "спокій та впевненість", яких не вистачало раніше.

Дізнайтесь також, де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також