Лайм

Більше не асоціюю себе з артистом: Коля Сєрга заявив, що не хоче повертатися на сцену

Музикант зробив відверте зізнання

Після початку повномасштабного вторгнення Коля Сєрга вступив до лав ЗСУ, де створив "Культурний десант". Нині музикант і військовослужбовець всі свої таланти використовує для підтримки морально-психологічного стану бійців, а велика сцена стала йому нецікавою.

"Я взагалі на сцену не дуже хочу виходити. Я себе більше не асоціюю з артистом, - заявив він в інтерв'ю Наталії Мосейчук. - Я розумію, це одна з функцій, яку я можу робити, але я маю це робити лише в тих випадках, де це дійсно необхідно. Це інструмент. І я для себе розцінюю як великий здобуток, коли я не асоціююсь із цим, то це мною не керує – я керую цим".

Читайте також: Втома впливає: музикант у ЗСУ Коля Сєрга підтримав загальну мобілізацію населення.

Нагадаємо, співак і гуморист Коля Сєрга доєднався до війська на другий день великої війни. Музикант розповідав, що навчався на снайпера, але так жодного разу й не стріляв. Після закінчення курсів артист започаткував "Культурний десант". Проект об'єднав українських музикантів, робота яких спрямована на підняття бойового духу наших воїнів. Команда з виступами їздить по всій лінії фронту, на деокуповані території та місця для реабілітації військових.

Як розповідав Сєрга, після закінчення війни діяльність "Культурного десанту" продовжиться.

"Після перемоги проблеми та завдання у нас не закінчаться. Ветеранам буде потрібна допомога та інтеграція у суспільство, буде багато викликів на деокупованих територіях, ментальна реінтеграція людей, які були в окупації та багато іншого", - говорив він в інтерв'ю "УП".

Фото: instagram.com/thekolya

Раніше Коля Сєрга назвав співачку, яка не виступила перед бійцями близько до лінії фронту.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також