Лайм

Обіцяла і не приїхала: Сєрга назвав співачку, яка не виступила перед бійцями близько до лінії фронту

Артистка відмовилася за день до концерту

Коля Сєрга у ЗСУ займається підтримкою морально-психологічного стану бійців, влаштовує концерти артистів на передовій та наближених до неї позиціях. Деякі зірки відмовляються виступати близько до лінії фронту, одна з них – Тіна Кароль.

Читайте також: "Ми не вороги, ми не такі вже й різні": у мережі розкритикували текст нової пісні Тіни Кароль.

В інтерв'ю ҐРУНТ засновник "Культурного десанту" розповів, що співачка обіцяла заспівати перед захисниками, але за день до концерту відмовилася. Сєрга вважає, що артистка просто злякалася.

Коля Сєрга Фото: instagram.com/thekolya

"Хтось просто обіцяв і не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. Вона за день [до концерту] постійно з'їжджала, відмовлялася. Ну, їй страшно було. І я розумію, що в неї були якісь причини, але базова – просто страх. Може, вона до шпиталів приєднається", - зазначив Коля.

Сєрга додав, що Тіна Кароль не єдина, хто боїться виступати на небезпечних територіях. Це переважно ті зірки, які більшу частину війни знаходяться за кордоном.

"Взагалі люди, які перебувають за кордоном, вони приїжджають – і їм страшно. І цей страх дуже ірраціональний. Він десь перебільшений і сковує. І ти розумієш, що навіть якщо взяти таку людину із собою, то більше буде проблем там, на місці", - впевнений музикант.

Читайте також: Коля Сэрга "розніс" Потапа і Влада Яму за їхню поведінку під час війни в Україні.

Тіна Кароль зустріла початок повномасштабної війни в Україні. 24 лютого 2022 року співачка заявила в Instagram, що вирішила "усамітнитися в монастирі для молитви", і що "залишиться там надовго". Проте невдовзі артистка переїхала до Європи і розпочала концертну діяльність на підтримку України. Влітку минулого року співачка повернулася до Києва.

Тіна Кароль Фото: instagram.com/tina_karol

Також є артисти, які приємно здивували Сєргу. Це співак Олександр Люббоженко, більш відомий як Козак Сіромаха, а також лідер гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, який на початку повномасштабної війни воював на Донбасі.

Читайте також: Останній пацифіст пішов захищати Україну: куди зник Мирослав Кувалдін з гурту "The ВЙО".

"Я багатьох не знав і в мене в принципі не було якогось ставлення. Але, познайомившись, я був дуже приємно здивований, що у нас є така людина в Україні. Той самий Козак Сіромаха, - сказав Коля. - Дуже багато артистів у нас, які невідомі, але ми їх знаходимо талановитих: вуличні музиканти, з театрів люди, поети. Мирослав Кувалдін з "Території А". Він зараз у "Культурному десанті". Він в 9 ТРО служив від початку війни".

Мирослав Кувалдін Фото: facebook

Раніше Коля Сєрга розкритикував Лободу, Макса Барських та Потапа за нещирість.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших