Лайм

Втома впливає: музикант у ЗСУ Коля Сєрга підтримав загальну мобілізацію населення

Чоловік детально озвучив свої думки

Військовослужбовець і музикант Коля Сєрга - один із тих, хто підтримує загальну мобілізацію населення. Раніше він висловлювався стосовно необхідності блогерів відвідати ТЦК, а тепер прокоментував своє ставлення до військової служби в цілому.

Зокрема, виконавець пояснив, чому мобілізація є важливою, і чому у цій війні має бути задіяний абсолютно кожен пласт українського населення. У ролику, який опублікований на сторінці "Культурного Десанту" в Instagram, Сєрга зауважив, що воїни, які захищають нашу країну на фронті з перших днів, переживають важку фізичну втому, тому їх потрібно вчасно змінювати.

Читайте також: Чи треба проходити ВЛК тим, хто має "білий квиток": важливі нюанси.

Коля СєргаФото: instagram.com/thekolya

"Мобілізація є необхідною. Чим більше ми працюємо "Культурним десантом", їздимо по підрозділах, спілкуємося з хлопцями, які знаходяться тут: хтось з 24 лютого 2022 року, хтось ще раніше… Це буде брехнею сказати, що вони не втомлені. Якщо духовно вони вмотивовані досі, бо розуміють необхідність цієї боротьби, то фізично ця втома не може не впливати на психоемоційний стан. Тому хлопців потрібно змінювати. Тому що припинення боротьби з ворогом - це не вихід. У нього є мета - знищити Україну як самостійну країну, і він буде це робити по-всякому. І він це зробить, якщо ми припинимо боротьбу", - говорить артист.

"Мобілізація населення і в лави Збройних Сил України, і мобілізація зусиль кожного з пластів нашого населення, - продовжив висловлюватися захисник. – Ми маємо розуміти, що якщо ми підпишемо якісь мирні угоди і підемо на перемовини з терористом, то рано чи пізно ми будемо воювати проти своєї волі, на його боці. Тому що вся промисловість Росії стоїть на військових рейках. І вони налаштовані воювати з усім світом".

Читайте на тему: На війну точно не заберуть: хто має право на бронь від мобілізації у квітні.

Сєрга зі своїм батьком, який теж служитьФото: instagram.com/thekolya

"Так звані "ЛНР" і "ДНР": думали, що пронесе, а зараз приймають участь у м'ясних штурмах. І скільки вже людей полягло з так званих республік? Так само буде і тут. Плюс, всіх тих, хто ідейно налаштований і має свою думку, вони будуть прибирати, як це відбувалося в усі роки існування російських спецслужб. Вони будуть прибирати тих, хто є ідейним, тому тут ніяких перемовин не може бути. І саме тому має бути мобілізація. Ми маємо бути мобілізовані всі. Захистити і зберегти Україну – для нас це як дихати", - підсумував музикант.

Нагадаємо, Сєрга долучився до захисту рідної країни з перших днів повномасштабної російсько-української війни. Також він є одним із ініціаторів створення "Культурного Десанту", який займається організацією виступів артистів для військових.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Культурний Десант (@culturalforces.military)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня