Лайм

Камалія показалася з коштовною каблучкою і натякнула на заручини

Співачка заінтригувала змінами в особистому житті

Камалія, яка нещодавно підтвердила своє розлучення з мільярдером Мохаммедом Захуром, натякнула на нові стосунки і майбутнє весілля. Співачка показалася із заручною каблучкою і зізналася, що закохана.

Артистка стала гостею Weekend Show на М1, куди завітала у весільній сукні та коштовною прикрасою на "тому самому" пальці. І хоча цей образ із нового кліпу Камалії "Ніжно", каблучка, як зізналася співачка, справжня.

Читайте також: У мережу потрапили фото Камалії зі слідами побоїв на обличчі: співачка відреагувала.

Фото: Скріншот

Ведучі помітили на руці співачки каблучку Graff - найдорожчий ювелірний бренд. Ціна прикраси може досягати до 200 тисяч доларів. Камалія заявила, що це її каблучка, проте про можливе заміжжя говорила ухильно.

"Це як гойдалка: хочу - не хочу. Є досвід [попереднього шлюбу], і всі жінки кажуть, що після першого шлюбу не хочуть ще довго виходити заміж. Це на якомусь психологічному рівні. Треба, щоби минув певний час, зародилися нормальні стосунки, треба, щоб жінка пережила попередні стосунки", - сказала співачка.

Раніше Камалія зізнавалася, що після розлучення з Захуром кілька разів отримувала пропозицію вийти заміж, проте вона ще не готова знову зв'язати себе шлюбом. Свого шанувальника співачка тоді не розкрила, але відповіла, які чоловіки її приваблюють.

"Люблю брюнетів трохи з такою східною ноткою", - зізналася артистка, яка протягом 20 років була дружиною бізнесмена пакистанського походження.

Камалія розповідала, що вони з колишнім чоловіком залишилися у дружніх стосунках і періодично живуть під одним дахом.

"У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, це цивілізовані стосунки, підтримуємо один одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли вони приїжджають до Києва, тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них у гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі", - казала співачка.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше зірка "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов розповів, як переживає розлучення і чи спілкується з ексдружиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також