Лайм

Не хочу геройствувати: вагітна дружина Остапчука пояснила, чому хоче дві няні для майбутньої дитини

Катерина стане мамою вперше

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка готується до народження первістка, відповіла на запитання підписників про свою вагітність та майбутнє материнство. 24-річна бізнесвумен зізналася, що замислюється про няню для дитини, і не одну.

Відповідаючи на запитання, як вона планує поєднувати роботу і материнство, Катерина заявила, що "не хоче геройствувати" і планує взяти на роботу двох нянь. В інший "сторіз" майбутня мама пояснила, чому хоче скористатися послугами одразу двох помічниць.

Читайте також: Нинішня і колишня дружини Володимира Остапчука посварилися у мережі: що сталося.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Бо хочу, щоб одна була вдень, а інша вночі. Або тиждень через тиждень жила у нас. Поки не розумію, як краще. Не дуже хочеться з кимось жити, але бути втомленою 24/7 ще більше не хочеться", – пояснила дружина ведучого.

Фото: instagram.com/poka.tya

Також Полтавська зізналася, що в період очікування малюка накочують хвилі сентиментальності, які можуть змінюватися на дратівливість.

"Я стала більш сентиментальною й уразливою. Можу розридатися від будь-чого. І навпаки, більш агресивною, роздратувати мене може теж будь-що", - сказала Катерина.

Фото: instagram.com/poka.tya

Дружина Остапчука раніше зізнавалася, що знаходиться на п'ятому місяці вагітності, але стать малюка їм з чоловіком ще не відома. Будуть вони батьками хлопчика або в їхній сім'ї з'явиться дівчинка – пара дізнається вже цього тижня. З ім'ям і для сина, і для доньки подружжя визначилося, але розкривати на публіку поки не поспішає.

Фото: instagram.com/poka.tya

Для Катерини майбутнє маля стане першою дитиною, а Володимир стане батьком уже втретє. Від першого шлюбу з Оленою Войченко 39-річний Остапчук має двох дітей: 11-річну доньку Емілію та 6-річного сина Евана. Діти живуть з мамою в Канаді.

Раніше молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також