Лайм

Раміна Есхакзай розповіла про комплекси, які з'явилися після участі в шоу "Холостяк"

Журналістка згадала свою участь у романтичному проекті

До того як стати успішною інтерв'юеркою і відеоблогеркою Раміна Есхакзай брала участь у "Холостяку". Журналістка була учасницею 5-го сезону проекту, де боролася за серце футболіста Сергія Мельника. Вона дійшла майже до фіналу і покинула шоу, коли залишилося лише троє претенденток на перемогу. Напередодні виходу 13-го сезону дівчина згадала свій досвід участі у романтичному реаліті.

У новому випуску свого YouTube-проекту 30+ Раміна зізналася, що коли вона йшла на "Холостяк", то була "наївною дівчинкою", яка вірила, що збудує на проекті серйозні стосунки, котрі переростуть у створення сім'ї. Проте після участі у популярному шоу обзавелася комплексами.

Читайте також: "Холостяк" не може вибрати, кого хоче: переможниця шоу розповіла про правила проекту.

Раміна Есхакзай Фото: instagram.com/raminalalala

"Коли я взяла участь у проекті "Холостяк", то я була такою наївною дівчинкою, вірила, що я стану першим прикладом, коли зійшлася пара і вийшла родина. Наскільки мені відомо, то команда не ставила на мене великих ставок, але я сподобалася холостяку і я дійшла до трійки. Вже коли цей проект вийшов, мені почали писати люди, що зі мною щось не так, і це мене дуже травмувало. Це сформувало в мені комплекси і я боялася бути дурочкою", - зізналася 32-річна Раміна.

Раміна на "Холостяку" Фото: Скріншот

Інтерв'юерка додала, що ці комплекси "керували" нею протягом останніх шести років під час роботи над авторським YouTube-каналом.

"Я постійно себе ставила, що будь-який гість, який до мене приходить, це експерт, а я начебто як його учень. Я не можу поставити якесь таке запитання, щоб не показатися... ось цей комплекс "хорошої дівчинки". Я маю бути хорошою, я маю заслужити похвалу якоїсь авторитетної людини. Я боялася висловити свою думку", - згадує журналістка.

Раміна зізналася, що хейт у її бік продовжувався аж до початку повномасштабної війни. Люди змінили свою думку про Есхакзай, коли вона почала їздити на передову.

Журналістка на фронті Фото: instagram.com/raminalalala

"Зараз у мене навпаки такий образ, я інколи люблю бути в "білому пальто", типу всі щось роблять, а я - молодець, я не така. Зараз хейту немає, але я хейт дуже сильно пропрацьовувала, - зізналася вона. - Зараз я у тому періоді, що люди прислухаються до моєї думки, поважають мене".

Читайте також: Раміна Есхакзай показала, як потрапила під артобстріл у Бахмуті: відео.

Нагадаємо, Раміна брала участь в шоу "Холостяк" у 2015 році, на той момент дівчині було 23 роки. Пізніше Есхакзай зізналася, що пішла на проект задля піару.

Раміна і Сергій Мельник Фото: Скріншот

"Мені все життя не вистачало уваги і я дуже хотіла бути відомою. Для мене це важливо, тому що батьки працювали і не приділяли мені достатньої уваги. Мені не вистачало уваги. Тому "Холостяк" - це увага і можливість показати себе", - говорила вона у 2019 році.

13 сезон шоу "Холостяк" вийде на телеекрани восени 2024 року. Героєм нового сезону став 28-річний ветеран війни Олександр "Терен" Будько, який втратив обидві ноги на фронті.

Раніше Раміна Есхакзай розповіла про нового хлопця-військового та розсекретила, де він служить.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також