Лайм

"Холостяк" не може вибрати, кого хоче: переможниця шоу розповіла про правила проекту

Олександра Шульгіна поділилася подробицями контракту

Олександра Шульгіна – переможниця 1 сезону шоу "Холостяк", героєм якого був Макс Чмерковський. Сам хореограф неодноразово казав, що участь у реаліті була його головною помилкою, тому згадує про нього неохоче. Шульгіна в інтерв'ю Анні Олицькій розповіла про правила проекту, які змінили в інших сезонах.

Олександра Шульгіна Фото: instagram.com/alessandra_shulgina/

За словами Шульгіної, спочатку переможницею "Холостяка-1" мала стати Яна Соломко - співачка, яка нині живе в Росії та співає про любов до окупантів. Вона нібито потрапила на проект без кастингу, і всі про це знали.

"Всі дівчата бачили, що вона на проект потрапила без кастингу. Її ніхто не бачив на кастингу, вона не проходила жодних тестів, аналізів. Перед тим, як піти на "Холостяк", нас перевіряли на гінекологічні захворювання, хламідії, уреаплазми, а також туберкульоз. Ми всі "отарою" ходили, тому я бачила, хто буде в проекті. А коли починається шоу, перша вечірка, заходить Яна, і всі такі: "Хто ця дівчина?" Ми її ніколи не бачили".

Читайте також: Вже знаємо стать дитини: Олександра Шульгіна оголосила про другу вагітність.

Фінал 1 сезону шоу "Холостяк" Фото: facebook.com/TheBachelorUa

Олександра розповіла, що Соломко потрапила на "Холостяк" за протекцією Ігоря Кондратюка. Вже тоді вона була переможницею проекту "Шанс", їздила до Америки та була далеко не такою бідною, як це прописали у сценарії.

"У неї завжди був образ такий гарненький, їй робили найкращі побачення, найкраще одягали. Ми завжди бачили, що вона в пріоритеті. Я знала, що її туди проштовхнув, напевно, Кондратюк. Вона там була через зв'язки, не така бідна, як її намагалися показати. І коли вона потрапила у фінал, усі дівчата бачили, що до неї інше ставлення. Сама вона була впевнена, що у неї все на мазі", - каже Шульгіна.

Макс Чмерковський Фото: instagram.com/maksimc/

Олександра розповіла, що перший сезон "Холостяка" мав стати казкою про Попелюшку, і творці хотіли, щоб Чмерковський вибрав Яну Соломко. У фіналі герой відмовився виконувати їхні вказівки, і навіть поставив ультиматум: або він обирає Шульгіну, або нікого.

"У першому сезоні у Холостяка не було в контракті зазначено, що він має обрану дівчину узгодити з керівництвом. Після першого сезону з'явився пункт, що Холостяк не може вибрати, кого хоче, без дозволу, погодження. Тому я перемогла у першому сезоні. Максим обрав мене, тому що у нас правда зав'язалися відносини, - заявила Саша. - Яна мала виграти по шоу. Вони навіть йому сказали, що він повинен її вибрати. "Ти можеш з Сашою залишитися, але у нас казка про Попелюшку".

Шульгіна стверджує, що Чмерковський особисто розповів їй про це по телефону, коли перебував на Тенеріфе. Тепер, коли Олександра вже не зв'язана контрактом, вона може розголошувати подробиці зйомок.

Читайте також: Буде обов'язково: Григорій Решетник розповів, коли вийде новий сезон "Холостяка".

Яна Соломко живе в РФ та співає про любов до окупантів. Фото: instagram.com/yana.solo/

Яна Соломко – учасниця 1 сезону шоу "Холостяк". Дівчина полюбилася українським глядачам завдяки образу простої скромниці, і багато хто засмутився, що Чмерковський вибрав не її. Під час повномасштабної війни в Україні Соломко розкрилася з іншого боку. Вона залишилася працювати в Росії, ні словом не промовилася про війну. Більше того, Яна Соломко почала співпрацювати із зрадником Юрієм Бардашем, який захоплюється Путіним та підтримує військові злочини російської армії.

Олександра Шульгіна говорить, що напередодні переїзду до РФ у 2020 рокці Соломко збиралася до Америки.

"Я не знаю, що людиною керує. Її сім'я досі в Україні. Ми не спілкуємося. Я впевнена, що вона не спить ночами. І це може для неї погано закінчиться", - прокоментувала Шульгіна позицію Яни.

Раніше найдорожчого футболіста України запросили до шоу "Холостяк" - "без проб і кастингів".

новини для вас :

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil