Лайм

Учасник "Голосу країни" повідомив про лікування раку і проходження хіміотерапії

Співак веде боротьбу з важкою хворобою

Український музикант, автор проекту Gorim! Віктор Нікіфоров повідомив, що бореться з онкологічною хворобою. У співака, який двічі брав участь у шоу "Голос країни", діагностували лімфому Ходжкіна 2 ступеня - різновид ракової пухлини, що розвивається у лімфатичній системі.

Про лікування раку вокаліст розповів на особистій сторінці в Instagram. Він зазначив, що його нова зачіска, яку він зробив минулого місяця, – зовсім не зміна образу.

Читайте також: Що стало зі співачкою Оксаною Мухою - переможницею "Голос країни", яка боролася з раком.

Фото: instagram.com/gorim_music

"Друзі! Вже давно хотів вам зізнатися, що я не просто так "змінив стиль". Це я, можна сказати, передбачаю події. У мене рак - лімфома Ходжкіна 2ст. І я зараз знаходжуся на хіміотерапії", - зізнався Віктор.

Нікіфоров додав, що лікування проходить в Інститут раку, і він не потребує фінансової підтримки, принаймні поки що. Також музикант зізнався, що почувається добре.

Фото: instagram.com/gorim_music

"Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя і це важко буде приховати, особливо з часом лікування. Тож до мого музичного і творчого життя, за яким ви слідкуєте, зараз ще додадуться ще деякі речі з проходження лікування і моєї боротьби з хворобою, - пояснив Gorim! - Боротьба з раком в нашій сімʼї і в сімʼях деяких моїх друзів - це вже знайома ситуація і пройдений етап. Ми це вже бороли! Пройдемо ще раз. Всіх цілую, обіймаю і роблю музло".

Віктор двічі брав участь у шоу "Голос країни" - у 7-му сезоні (команда Сергія Бабкіна) та 11-му (команда Тіни Кароль). До фіналу вокаліст не дійшов, але своєї мрії не полишив. Разом зі своїм другом Пашею Зеленовим Нікіфоров створив музичний проект Gorim!

Раніше онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також