Лайм

Ламає ребра: Селін Діон розповіла, як проявляється її невиліковна хвороба

Співачка страждає від рідкісного синдрому

Селін Діон бореться із синдромом м'язової скутості - неврологічним розладом, який може серйозно вплинути на якість життя. 56-річна співачка розповіла про фізичні прояви хвороби, яку вважають невиліковною.

В інтерв'ю Today артистка зізналася, що відчуває спазми в гортані, через що не може співати. "Мене ніби хтось душить. Наче хтось штовхає вашу гортань в цей бік. Це як говорити ось так [на одній тональності], і ти не можеш ні вище, ні нижче це робити", - пояснила співачка свої відчуття при спробі виконувати пісні.

Читайте також: Хвороба Паркінсона, деменція та діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Фото: Скріншот

Подібні симптоми Селін Діон відчуває у всьому тілі, зокрема в руках і ногах. А під час гострої фази захворювання у співачки були зламані ребра.

"Я відчуваю, що якщо я згинаю ноги, вони залишаються в такому положенні, або коли я готую, мої пальці, мої руки, стають у певне положення. Мої ноги – їх зводить судомою. У якийсь момент у мене були зламані ребра, коли хвороба гостро проявляється то і ребра ламає", - поділилася вона.

Про те, що лікарі діагностували їй синдромом м'язової скутості, Селін Діон розповіла у 2022 році. Це рідкісне захворювання змусило співачку зникнути зі сцени.

Читайте також: Як змінився Брюс Вілліс після того, як у нього діагностували деменцію: фото.

Фото: instagram.com/celinedion

У лютому 2024 року поп-зірка після довгої відсутності вперше вийшла на сцену церемонії вручення премії "Греммі" у Лос-Анджелесі. Селін Діон не співала, але вручила Тейлор Свіфт останню та найпрестижнішу нагороду вечора - "Альбом року".

Пізніше вона анонсувала документальний фільм "Я: Селін Діон", який розповість про боротьбу з невиліковною хворобою. Картина вийде на стрімінговій платформі Prime Video 25 червня.

"Фільм дає нам відвертий і чесний закулісний погляд на боротьбу культової суперзірки з хворобою, що змінила її життя. Цей натхненний документальний фільм, що є любовним листом до її шанувальників, висвітлює музику, яка керувала її життям, а також демонструє стійкість людського духу", - розповіли в команді зірки.

Фото: instagram.com/celinedion

Дізнайтеся також, який вигляд зараз має актор Майкл Джей Фокс: хвороба Паркінсона помітно змінила його.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці