Лайм

Могилевська в день свого 49-річчя показала названих доньок і розчулила зверненням до коханого

2 серпня співачка відзначає день народження

Наталія Могилевська неохоче афішує особисте життя, а під час війни всі історії кохання вважає "не на часі". Відомо лише, що співачка щаслива у стосунках з чоловіком на ім'я Валентин, з яким на початку великої війни вдочерила двох дівчаток-сиріт. Артистка не показує облич обранця та дітей, вони завжди з'являються у кадрі зі спини. Проте у день свого народження зірка зробила виняток і виклала відео, де можна роздивитися деякі риси обличчя її донечок.

2 серпня Наталії Могилевській виповнилося 49 років. Цього дня подарунки отримала не лише іменинниця, а й її чоловік. Виконавиця подякувала коханому за щоденне щастя і присвятила йому пісню, у кліпі до якої з'являються їхні діти.

Читайте також: Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Валік, ми з дівчатками підготували тобі сюрприз. Хочемо подякувати за твою турботу, твоє добре серце і за найпрекрасніше, найважливіше рішення в житті - стати мамою. У мене день народження кожен день, тому що поруч ти", - зворушливо звернулася Наталія до Валентина, анонсувавши новий трек.

Могилевська показала фрагмент пісні, а у коментарях зізналася, що реліз відбудеться вже за тиждень. Також співачка пообіцяла показати повне родинне відео.

Переглянути цей допис до Instagram

Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Підписники у коментарях написали, що їх розчулило відео і вони не змогли стримати сліз.

"Розчулили, я навіть розплакалася", "У мене сльози на очах. Це так зворушливо, ваші слова до чоловіка. Які ви чарівні, казкові і неймовірні. Бережи Бог вашу любов і сім'ю", "Боже, плачу з посмішкою за вас! Це щастя! Будьте завжди вільними, коханими та неймовірно щасливими!", "До сліз приємно. Бажаю, щоб кожен ваш день був таким радісним як сьогодні", "Як радісно за всю вашу родину. Так приємно дивитися на всіх вас... аж до сліз. Нехай Божечка береже ваше щастя", - написали шанувальники Могилевської.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Наталія Могилевська була заміжня двічі. Першим чоловіком співачки був бізнесмен Дмитро Чалий, з яким вона прожила у шлюбі лише рік (з 2004 до 2005). Через рік після розлучення артистка вийшла заміж за бізнесмена Єгора Долініна – з ним знаменитість прожила до 2011 року.

Про нового обранця співачки мало що відомо. Пара познайомилася в перші місяці повномасштабного вторгнення і через короткий час почала жити разом. У лютому 2024 року артистка натякнула, що вони з Валентином одружилися.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також