Лайм

Олена Зеленська під час розмови з першою леді Гватемали повторила свій елегантний образ: фото

Олена Зеленська провела онлайн-зустріч з першої леді Гватемали Лукресією Пейнадо, яка візьме участь у 4-му Саміті перших леді та джентльменів. Під час відеорозмови зі своєю колегою перша леді України вміло повторила свій елегантний образ.

Дружина Володимира Зеленського обрала шовкову блузу темно-синього кольору, яку вже одягала для зустрічі з в.о. директора ВПП ООН в Україні Маріанною Ворд у січні 2024 року, а також для участі у міжнародному діалозі щодо реформи системи догляду дітей, що відбулася у квітні того ж року.

Читайте також: Олена Зеленська відзначилася на публічному заході особливою брошкою.

Олена Зеленська під час онлайн-зустрічі з Лукресією Пейнадо Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Відмінністю трьох виходів були прикраси. Яскравим доповненням нового образу стали масивні сережки з білого металу, який у поєднанні з синім кольором додав образу елегантності.

Варто зазначити, що синій – один із найулюбленіших кольорів першої леді. Якщо уважно придивитися, то у гардеробі Олени Зеленської найчастіше переважають речі відтінків синього. Це й елегантні сукні українських брендів SIX і Gasanova, брючний костюм AMG, костюм зі спідницею дизайнерки Лілії Літковської, вишиванка Etnodim та багато іншого.

Перша леді у січні 2024 року Фото: instagram.com/olenazelenska_official

4-й Саміт перших леді та джентельменів відбудеться у Києві цієї осені. Олена Зеленська нагадала, що цьогорічний захід буде присвячений безпеці дітей.

"А здоров’я – фізичне і психічне, – вплив родини на формування дитини, роль батьків для дитини – одні з найголовніших вимірів цієї безпеки", - додала перша леді на своїй сторінці в Instagram.

"Пані Пейнадо – досвідчений фахівець проєктів з охорони здоров’я та розвитку, ментального здоров’я та виявлення ранніх інвалідностей у дітей віком до двох років. Перша леді працює з такими ініціативами на державному та міжнародному рівні все життя, тож її досвід тепер підсилить проєкти Саміту", - наголосила дружина президента України.

Перші леді Гватемали та України Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська під час візиту до Туреччини вразила стильним чином із хусткою: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також