Лайм

Дружина Володимира Остапчука вагітна: ведучий стане батьком утретє

Подружжя чекає на дитину

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська, які у березні підтвердили своє одруження, стануть батьками. Для 24-річної журналістки і бізнесвумен це перша вагітність, а 39-річний ведучий стане батьком вже втретє.

Оголосити про майбутнє поповнення в сім'ї пара вирішила у милий спосіб. Подружжя зняли затишне домашнє відео, де разом готують. У кадрі Катя з'являється в обтислому комбінезоні, який підкреслює її округлий животик.

Читайте також: Український музикант розповів, як Остапчук отримав відстрочку через "кумівство" у ВР: ведучий пояснив.

Володимир Остапчук стане батьком утретє Фото: instagram.com/vova_ostapchuk / instagram.com/poka.tya

"Малюк Остапчук у дорозі", - написав майбутній багатодітний батько. Подробиць пара не розкривала, але, судячи з розміру животика, у дружини Остапчука вже другий триместр вагітності.

У коментарях посипалися привітання як від шанувальників пари, так й від зіркових батьків. Сім'ю привітали Іраклі Макацарія, Наталка Денисенко, Інна Мірошниченко та інші знаменитості.

Також у коментарях розхвалили спосіб, який Остапчуки обрали, щоб оголосити свою головну новину. "Ніхто так красиво не повідомляв про вагітність, вітаю", "Яке гарне і не пафосне відео", "Так гарно розповіли", - пишуть коментатори під відео.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Нагадаємо, стосунки з Полтавською у Остапчука почалися під час повномасштабної війни, коли він оформив розлучення з другою дружиною Христиною Горняк. Катерина раніше розповідала, що вони з Володимиром познайомились в Instagram і вже на другій зустрічі з'їхалися.

Шлюб з Горник тривав менше двох років. Стосунки з нотаріусинею також були стрімкими – вони одружилися через півроку після розлучення Остапчука з першою дружиною Оленою Войченко. Від першого шлюбу, який тривав 13 років, телеведучий має двох дітей: 11-річну доньку Емілію і 6-річного сина Евана. Нині діти живуть з мамою в Канаді.

Володимир Остапчук з третьою дружиною Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нещодавно нинішня і колишня дружини Володимира Остапчука посварилися у мережі: що сталося.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також