Лайм

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

Дружина президента відмовилася від штанів, які стали невід'ємною частиною її "воєнного" гардеробу

Після виставки "Гаага - Київ" Олена Зеленська взяла участь у Конференції з міжнародного медичного партнерства. Важливий захід, на якому зібралися міністри охорони здоров'я з різних країн та представники закордонних клінік, відбувся 22 травня у Києві.

"Війна в Україні чимось схожа на пандемію. Бо агресія, фізичне та ментальне руйнування не мають кордонів. Знецінення людського життя "інфікує" весь світ. І саме лікарі – та сила, яка може протистояти новій глобальній кризі – кризі людяності", - наголосила дружина Володимира Зеленського на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Які вишиванки вибрали Володимир та Олена Зеленські у День вишиванки-2024: що означають символи.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді додала, що під час Конференції подякувала всім, хто долучився, зокрема, Німеччині та Франції. А також запросила до співпраці тих, хто ще цього не зробив – Швейцарію та Італію.

"Впевнена, що Україна може запропонувати світові свій унікальний досвід. Хоча сподіваємося, що нікому у світі більше не доведеться лікувати рани від вибухів та куль. Адже Україна робить усе, щоб війна не пішла далі", - написала Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для участі у Конференції перша леді обрала лаконічний діловий образ у чорно-білих тонах. Дружина президента з'явилася на публіці в чорному костюмі, що складається зі спідниці довжини міді та жакету оригінального крою з акцентним білим коміром. Образ доповнив тонкий ремінець на талії і класичні туфлі-човники в тон вбрання.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Варто зазначити, що останні два роки Олена Зеленська рідко з'являється на публіці у спідницях. Для іноземних поїздок і робочих зустрічей в Україні перша леді найчастіше обирає костюми зі штанами. Її стилістка вважає, що брючний костюм найкраще передає стан української жінки.

"Це як символ того, що ми зібрані, сильні та завжди готові. А брючний костюм чоловічого крою тим більше надає впевненості. Чому перша леді все частіше з'являється у костюмах? Це посил світу: Україна бореться", - пояснювала Наталія Каменська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська одягла рідкісну брошку на зустріч з першою леді Сербії: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.