Лайм

Олена Зеленська у стильному костюмі модного відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді змінила чорний колір на пастельний

В ході візиту до Франції Олена Зеленська зустрілася з Анн Ідальго. Перша леді України і мер Парижа обговорили підготовку до Олімпійських ігор-2024, які французька столиця прийматиме цього літа.

На своїй сторінці в Instagram дружина Володимира Зеленського розповіла, що подякувала пані Ідальго за її принципову позицію щодо недопущення російських і білоруських атлетів до ігор, навіть під нейтральним прапором. Мер Парижа за період повномасштабної війни була в Україні чотири рази і особисто бачила, що РФ знищує спортивні об'єкти.

Читайте також: Олена Зеленська у чорному монолуці вшанувала пам'ять дітей, які загинули внаслідок війни.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Олімпійська база та спорткомплекс "Локомотив", який зруйнували росіяни, – мер Парижа Анн Ідальго відвідала їх у березні, коли була в Києві, щоб на власні очі переконатися, як Росія нищить Україну, зокрема наш спорт", - нагадала Зеленська.

"За сумісництвом голова бюро Виконавчого комітету з проведення Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024 року, пані Ідальго добре знає, що країна-терорист за час повномасштабного вторгнення забрала життя понад 470 українських спортсменів і зруйнувала 500 спортивних об’єктів", - додала перша леді.

Саме тому, за словами Олени Зеленської, позиція мера Парижа щодо недопущення до літніх Олімпійських ігор-2024 росіян і білорусів послідовна та принципова.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також перша леді України відзначила унікальні напрацювання Парижа, який готується стати найзручнішим містом для спортсменів і глядачів з інвалідністю.

"Сьогодні на власні очі побачила приклад реконструйованого кварталу, з урбаністичними трансформаціями з метою забезпечення безбарʼєрності для всіх. Париж планує прийняти 350 тисяч відвідувачів з інвалідністю, і для них місто створює дружній простір і можливості", - поділилася дружина президента України.

Читайте також: Зеленська розповіла про зйомку для Vogue, яка викликала скандал і запустила флешмоб.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для зустрічі з мером Парижа перша леді вибрала брючний костюм модного пастельно-блакитного відтінку. Вбрання складалося з розкльошених донизу штанів і подовженого жакету приталеного силуету з акцентом на талії.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дивіться, який вигляд мала Олена Зеленська на зустрічі з Анн Ідальго у Києві у березні 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці