Лайм

Олена Зеленська відзначилася на публічному заході особливою брошкою

Перша леді часто доповнює образи символічними прикрасами

Кожен публічний вихід першої леді України не залишається поза увагою, кожна деталь її образів перебуває під прицілом. Останні два роки за вбрання Олени Зеленської відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project, яка обрала для дружини президента лаконічний і стриманий стиль. Стильним доповненням кожного лука часто є брошки, які завжди несуть за собою особливий зміст. Розповідаємо, що означає нова прикраса першої леді, яку вона вибрала для нещодавнього заходу.

Читайте також: Олена Зеленська для зустрічі у Нормандії одягла символічну брошку: образ першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Днями дружина Володимира Зеленського взяла участь у засіданні Ради з прав людини, гендерної рівності та різноманіття при Міністерстві закордонних справ. Для цієї події Олена Зеленська одягла костюм пудрового кольору та доповнила його брошкою у вигляді птаха українського бренду Skifska Etnika.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Прикраса виконана зі срібла і декорована етнічними візерунками. Як зазначено на сайті бренду, ціна брошки "Птаха 925" – 6534 грн, зі знижкою – 2940 грн.

Скіфська Етніка - це студія прикрас, які виготовляють майстри бренду. Усі аксесуари несуть історично-культурне навантаження.

Читайте також: Олена Зеленська одягла рідкісну брошку на зустріч з першою леді Сербії: фото.

Фото: skifska-etnika.com

"Головною основою наших прикрас є культура. Ми беремо якусь історичну подію або пов'язаний з нею орнамент, малюнок, та що завгодно, це ж море! І, як в оправу, укладаємо його в сучасну форму. В результаті з'являється сучасна і одночасно культурна прикраса", - розповіли автори.

Фото: president.gov.ua

Один із засновників бренду захоплюється скіфською культурою, звідси й назва – Skifska Etnika. Студія була заснована понад 15 років тому, з часом стиль і дизайн виробів змінилися, незмінною залишилася назва і насиченість прикрас історією та культурою України.

Раніше брошку у вигляді птаха Олена Зеленська одягала на зустріч з прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Держави Катар Мухаммаду бін Абдулрахману Аль Тані у липні 2023 року.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також, які вишиванки обрали Володимир і Олена Зеленські у День вишиванки-2024. Хто є автором етнічного вбрання президентської пари, який символізм заклали дизайнери у вишиті сорочки та яка їхня ціна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також