Лайм

Цимбалюк відповів, навіщо викладає оголені фото з Сопонару і як на це реагує його дівчина

Актор любить сміливі фотосесії

Тарас Цимбалюк майже два роки щасливий у стосунках зі Світланою Готочкіною, роман із якою почався невдовзі після його другого розлучення. Окрім пікантних фотографій з коханою, на сторінці актора можна побачити інтимні кадри з колегами, зокрема з Іриною Сопонару, яка нещодавно стала дружиною іноземця.

У підкасті Аліні Шаманській зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Чорний ворон" пояснив, навіщо в Instagram виставив Reels із напівоголеною акторкою, адже ці кадри не стосуються ані кіно, ані театральних вистав.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/irinasoponaru/instagram.com/taras.tsymbaliuk

За словами Цимбалюка, знімки, де Сопонару в спідній мереживній білизні еротично рухається біля і на ньому, не виглядають інтимними та вульгарними. Ба більше, їх схвалила сама Готочкіна.

"У контексті тієї фотозйомки, це не виглядає як... Щоб ти розуміла, мені Рома Зубарєв [фотограф] надіслав ці фотографії, і ми їх зі Свєтою разом дивилися, і вона каже: "Блін, дуже класна зйомка", - сказав Тарас, викликавши здивування журналістки.

"Ми знайшли десяток таких референсів, і це була така, знаєш, вишенька на торті. Мені абсолютно норм. І Свєті теж може норм", - додав актор.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Варто зауважити, що Світлана Готочкіна і сама не проти оприлюднення сміливих зйомок. Минулого року бізнесвумен ділилася з підписниками оголеними кадрами, демонструючи красу свого тіла. Сам Цимбалюк теж знімався у ню фотосесіях, зокрема з колишньою дружиною Тіною Антоненко.

Раніше Тарас Цимбалюк розповів про страх перед мобілізацією.

Цікаві новини для вас:

Читайте також