Лайм

Олег Винник викликав сумніви анонсом нової пісні

Через майже три роки мовчання співак несподівано повертається в музику

Днями стало відомо, що Олег Винник готується випустити нову пісню. Українці на таке рішення відреагували негативно, адже не хочуть бачити на сцені артиста, який виїхав з країни і зайняв мовчазну позицію щодо війни.

Повернення Винника в український шоубіз анонсувала засновниця офіційної фан-групи співака, а також директорка його благодійного фонду "Вовчиця" Валерія Барон. На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що артист, який під час повномасштабного вторгнення живе у Німеччині, готує до Дня незалежності України сюрприз – нову пісню "Мої люди".

Читайте також: Лідер гурту "МЕРІ" згадав Олегу Виннику форму російського офіцера.

Фото: instagram.com/valery_baron

"Сенсація! Ми дочекалися! 23 серпня на всіх платформах Олег Винник із прем'єрою пісні "Мої Люди"! Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України та всім нам від нашого Маестро!", - повідомила Барон. Втім, її радість поділили не всі.

"Нехай сидить у Німеччині... Такі труси, як він Україні не потрібні", "А кому він тут потрібен", "Вже не болить? Вже можна на сцену? Гроші скінчилися?", "Нехай сидить у Німеччині та лікується. Нам такі співаки не потрібні. Та й ніша вже зайнята", "Дочекалися, поки людина, яка два роки як змилася з України, згадала про "своїх людей"?", - пишуть користувачі мережі.

На цю новину також відреагував Слава Дьомін, який має сумніви, що всі українці не раді поверненню Винника.

"Можливо, це ми в шоу-бізнесі думаємо, що він вже нікому не цікавий? Можливо, його шанувальниці чекають нові пісні і готові будуть йому пробачити 2,5 роки мовчання? От і побачимо після виходу пісні", - поділився своєю думкою ведучий.

Слава Дьомін Фото: instagram.com/slavademin_official

Нагадаємо, Олег Винник – громадянин України, резидент Німеччини. Він має лише закордонний паспорт, оскільки внутрішній у нього нібито забрали ще на початку 2000-х, коли став на постійний облік в українському консульстві. З України Винник виїхав на початку повномасштабної війни, але не брав участі у благодійних виступах разом зі своїми колегами. Співак не веде соціальні мережі і дав лише одне інтерв'ю після 24 лютого 2022 року.

Валерія Барон і Олег Винник Фото: facebook.com/baron.valeriia

Раніше керівниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон обурилася через хейт співака.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також