Лайм

Вадим Олійник відповів, чи спілкується з трансгендерною співачкою Зіанджою, яка втекла з України

Артисти були друзями

Вадим Олійник і Zi Faamelu (Зі Фамелу), раніше відома як Зіанджа, а ще раніше – Борис Апрель, познайомилися на "Фабриці зірок-2", де стали близькими друзями. Після початку повномасштабної війни трансгендерна співачка втекла з України і стала біженкою у Німеччині. Артистка незаконно перетнула кордон, оскільки в документах значиться як чоловік.

В інтерв'ю Славі Дьоміну колишній учасник гурту "ДіО.фільмі" розповів, коли востаннє спілкувався з екс-Борисом Апрелем, якого називав "молодшим братом". За словами Вадима, зі співачкою він перетинався у 2018 році на шоу "Голос країни", після чого їхнє спілкування припинилося.

Читайте також: Смішно і сумно: співачка-трансгендер Зі Фамелу звинуватила Наталю Могилевську у гомофобії.

Фото: Скріншот

"Немає нічого спільного, про що спілкуватися, - відповів Олійник, чому не спілкується з артисткою. - Я знаю, що вона там десь за Києвом жила якийсь час".

Раніше Зі Фамелу зізнавалася, що коли почалося повномасштабне вторгнення РФ в Україну, вона боялася, що її призовуть воювати, а вона не хоче "стріляти в людей" і "нікого вбивати". Трансгендерна співачка двічі намагалася виїхати з країни в Румунію, але отримувала відмову як "чоловік призовного віку".

Фото: instagram.com/zifaamelu

Екс-Зіанджа не приховувала, що намагалася дати хабар за виїзд у розмірі 3 тис євро, але прикордонники відмовилися. Після чого вона зважилася на ризикований крок – переплисти Дунай.

"Я відчувала себе злочинницею, але я не злочинниця, я біженка. Я мало не потонула. Я випила так багато води. Я втомилася і пливла з останніх сил. Я пливла і якимось чином дісталася берега, але думала, що це все-таки Україна. Поруч було поле, яке треба було перетнути. Це було схоже на марафон", - розповідала вона журналу Rolling Stone.

У цьому ж інтерв'ю Вадим Олійник розповів, як потрапив у перестрілку в окупованому Криму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також