Лайм

Втомився від війни в Іспанії: розповнілого Потапа сплутали з путіністом Кіркоровим

Репер здивував своїм зовнішнім виглядом

Потап (Олексій Потапенко) після початку повномасштабної війни в Україні живе і працює за кордоном. Український репер активно гастролює Європою, через що часто стикається з хейтом у соцмережах. Артист не звертає уваги на критику українців та продовжує ділитися європейським контентом. У новому дописі продюсер похвалився своїми закордонними здобутками, але замість захоплення отримав критику.

На особистій сторінці в Instagram Потап опублікував фото з Настею Каменських та її партнером по дуету Moloko домініканським виконавцем Atomic Otro Way, на виступ яких репер приїхав до іспанського міста Бенідорм. У підписі до знімку він похизувався, що його пісні і пісні дружини-співачки потрапили до чартів Японії та Китаю.

Читайте також: Ніколи не були патріотами: Валентина Хамайко висловилася про Потапа і Настю Каменських.

Фото: instagram.com/realpotap

Підписники звернули увагу на зовнішній вигляд 43-річного Потапа, який помітно розповнів і постарів. Деякі коментатори переплутали його з путіністом Філіпом Кіркоровим.

Фото: instagram.com/realpotap

Фото: instagram.com/realpotap

Фото: instagram.com/realpotap

Фото: instagram.com/realpotap

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, що Потап на момент початку повномасштабного вторгнення РФ разом із дружиною з Настею Каменських та їхніми мамами перебував у Барселоні (Іспанія). В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Раніше Потап у Майамі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також