Лайм

Готується до ЗСУ? Онук Ротару, який втік з України, показав, як потужно тренується

Хлопець стежить за фізичною формою

Після початку повномасштабного вторгнення онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко виїхав з України. Перша спроба втечі була провальною, але потім, нібито завдяки зірковій бабусі, 30-річному хлопцеві вдалося "врятуватися від війни". Нині він живе в Європі і, окрім творчості, активно займається фізичною підготовкою. Нещодавно музикант похизувався своїм атлетичним тілом, а тепер показав одне з домашніх тренувань.

В Instagram-історіях Анатолія з'явився короткий ролик, де той інтенсивно стрибає на скакалці. Вправу українець призовного віку виконує на терасі, і робить це досить потужно, ніби готується до служби у ЗСУ.

Читайте також: Половина їхньої суті - це Росія: Алан Бадоєв висловився про Софію Ротару, яка мовчить про війну.

Нагадаємо, у березні 2022 року Анатолій, його батько Руслан Євдокименко і ще семеро чоловіків намагалися ухилитися від мобілізації. Вони вирішили переправитися з України до Молдови човном, але були затримані. За кілька місяців онукові Софії Ротару вдалося незаконно перетнути державний кордон, про що свідчили його фотографії у соцмережах.

Читайте також: Сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка під час війни разом зі своїм сином Русланом.

Фото: instagram.com/shmn

Пізніше ЗМІ дізналися, що хлопець виїхав за кордон завдяки своїй бабусі-артистці, яка нібито виклала за нього чималу суму. За словами джерела видання OBOZ.UA, люди, які готували для Євдокименка необхідні для виїзду документи, знали, чий він родич, тому "наживилися на цьому як могли".

Ба більше, як стверджував інсайдер, нині Софія Михайлівна фінансово забезпечує онука, який за кордоном розвиває свою музичну кар'єру та планує створити власний лейбл.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Напередодні Софії Ротару виповнилося 76 років, і її онук привітав бабусю у соцмережі унікальним фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також