Лайм

Співак Юлік відповів, як ставиться до мобілізації артистів і чи боїться отримати повістку

Музикант прокоментував гостру тему

Співак Юлік (справжнє ім'я – Назарій Гук), який раніше розповів, як врятував українця в Іспанії, висловився щодо мобілізації артистів. Колишній учасник гурту DZIDZIO поділився думкою, чи мають медійні українці воювати.

"Я за те, щоб кожен робив те, що вміє або те, до чого психологічно готовий, - сказав музикант Славі Дьоміну. - Я не можу бути впевнений у своїй психіці, що я туди прийду і робитиму те, що мені накажуть. Різні випадки бувають. Бувало, що хлопці розстрілювали побратимів, бо боялися і т.д. Я напевно ні, я просто зомлію і все".

Читайте також: "Я трішечки трус": соліст гурту ADAM чесно зізнався, що боїться мобілізації.

Фото: instagram.com/julikofficial

Співак, який має проблеми з зором, зізнався, що оновив свої дані у ТЦК, пройшов ВЛК і морально готовий до того, що його можуть мобілізувати. Водночас Юлік не приховує, що боїться отримати повістку.

"Я не вважаю себе тією людиною, яка вміє воювати, тримати зброю. По-перше, я розумію, що я сліпий, не дай Бог щось із окулярами, я просто... У мене поганий зір, десь мінус 5. Не вмію я цього. Ну якщо доведеться, тоді поїду. Але маю надію, що люди розуміючі і розуміють, що я там тільки заважатиму", - висловився музикант.

За словами артиста, з цим питанням він навіть підходив до військових, для яких давав концерти на передовій, і ті в один голос сказали, що не хочуть бачити співака на фронті як побратима.

"Я навіть у хлопців питав, чи треба мене там, - зізнався він. - Я питав у різні моменти і у них дуже схожа відповідь була: "Ну дивись, ми тебе знаємо як Юліка. Майже всі, а то й всі, дивилися ролики з вами, із Дзідзьом. Юліка всі люблять, і коли буде з нами Юлік, а на нас хтось буде нападати, буде стріляти, ми всі будемо прикривати Юліка, щоб його не грохнули, а через це може полягти багато наших".

Раніше щодо мобілізації артистів і блогерів висловився сам Дзідзьо.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також