Лайм

"Я трішечки трус": соліст гурту ADAM чесно зізнався, що боїться мобілізації

Музикант зробив відверте зізнання

Нині тема мобілізації є однією з найгостріших і найобговорюваніших в українському суспільстві, тому артистам часто ставлять запитання, чому вони на третій рік повномасштабного вторгнення не доєдналися до війська. Деякі знаменитості не приховують свого страху йти на фронт, серед них – соліст гурту ADAM Михайло Клименко.

В інтерв'ю Аліні Доротюк співак зізнався, що йому ніколи не була цікава воєнна тема, хоча зростав у сім'ї військовослужбовця. "Я з дитинства був у тата на роботі, і мені важко сприймається це все армійське. Дуже незрозуміла для мене історія. Я такий емоційний весь, трохи жіночний у цьому плані, і важко це все сприймається", - сказав виконавець хіта "Повільно".

Читайте також: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори та співаки.

Міша КлименкоФото: instagram.com/adamukraine

Клименко зізнався, що боїться потрапити на передову й навіть не може просто потримати в руках зброю.

"Я не доброволець, тому що я, чесно скажу, я реально боюся цього всього. Я взагалі по життю такий не сміливець. Я в житті ні з ким не бився, взагалі ніколи. Я не катався на мотоциклах, не ламав руки та ноги, тобто я такий трус трішечкки. Ну така я людина", - розповів він.

Водночас від мобілізації Михайло не ухиляється, і розумає, що будь-якої миті може отримати повістку. Артист оновив свої дані військовозобов'язаного і має військовий квиток.

"Я думав про це [що можу отримати повістку]. У мене є "Резерв +", який я встановив одразу, коли вийшов закон. Військовий квиток, який лежить на шафі. Живу як усі. Їжджу через блокпости, мене зупиняли, перевіряли, пропускали далі, – поділився він. – Я не служив, у мене немає військової кафедри".

Гурт ADAM з Аліною ДоротюкФото: instagram.com/adamukraine

Клименко додав, що зараз активно займається волонтерством, організовує збори і дає благодійні концерти на підтримку ЗСУ. А на першому місці у співака – його родина.

"У мене є про що думати зараз. Я думаю про своїх дітей, в першу чергу, про свою дружину, батьків. Про тих, кого я забезпечую, з ким я живу, піклуюсь. А там далі буде видно", - додав вокаліст гурту ADAM.

ADAM - київський гурт, заснований у 2014 році Мішею Клименком і його дружиною Олександрою Норовою. Михайло – саундпродюсер та автор пісень, а його кохана – муза колективу. Також Клименко відомий співпрацею з Олександром Пономарьовим, Марією Яремчук, Тонею Матвієнко та іншими українськими зірками. Найпопулярніша пісня гурту ADAM - "Повільно", яка зібрала на YouTube понад 5 млн переглядів.

Тим часом український актор Юрій Феліпенко пояснив, чому обрав добровільну мобілізацію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також