Лайм

Анатолій Анатоліч пояснив, чому хоче схуднути та показав фото у паспорті

Телеведучий зробив зізнання

Анатолій Анатоліч активно веде свій блог в Instagram, де серед іншого показує кадри з особистого архіву. Після довоєнної фотографії з Володимиром Зеленським телеведучий поділився знімком зі старого паспорта, і розповів історію свого схуднення.

Як зізнався шоумен, він все своє життя бореться з зайвою вагою, і наразі знову поставив собі за мету - схуднути. Анатоліч не приховує, що у 39 років кілограми йдуть не так швидко, і йому доводиться докладати більше зусиль. А коли йому хочеться здатися, тоді на допомогу приходить фото з паспорта, яке є для нього чудовою мотивацією. На знімку майбутня зірка у своїй найбільшій вазі – понад 100 кг.

Читайте також: Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Діляюся власним болем. Я все життя худну. Якщо я не худну, то гладшаю. На місці ніяк, - поділився інтерв'юер у себе в "сторіз". - Я почав підготовку до марафону і зрозумів, що в мене зайва вага, майже 89 кілограмів. Це занадто, мені треба десь 73, щоб бути у комфортній вазі, тобто скинути потрібно десь 5-6 кг, так не мало, звичайно. Скидати вагу у 39 набагато складніше, ніж було навіть 5 років тому".

Телеведучий виробив для себе просту схему схуднення: п'є багато води та обмежив кількість калорій. Також багатодітному батьку тримати себе в формі допомагають регулярні пробіжки.

"Худнути не хочеться, хочеться їсти смачненьке, але розумію, що треба. Ставиш собі завдання і робиш", - додав він.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

У наступній "сторіз" шоумен показав, до чого призводить наполеглива робота над собою. "А це я з найменшою вагою у житті. З попереднього фото я скинув десь 28 кг", - підписав Анатолій Анатоліч знімок 2013 року.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше "Міс Всесвіт Україна-2021" Анна Неплях показала чесні фото фігури до і після схуднення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також