Лайм

Бентежить і вимотує: Раміна Есхакзай чесно зізналася, що страждає від булімії

Журналістка розпочала роботу із психотерапевтом

У травні 2023 року Раміна Есхакзай розповідала, що старанно працювала над своїм тілом і за чотири місяці скинула 11 кг. Відповідаючи підписникам, як у неї зараз справи зі схудненням, журналістка здивувала зізнанням.

В Instagram-історіях інтерв'юерка заявила, що у неї активізувалася булімія та розлад харчової поведінки (РХП). За її словами, саме тому підписники й не бачать на її сторінці кадрів зі спортзалу. "Дуже сильна втома та навантаження, постійна тривожність", - описала блогерка свій стан.

Читайте також: Скинула 12 кг: Анна Неплях показала чесні фото фігури до і після схуднення.

Фото: instagram.com/raminalalala

Раміна додала, що розпочала роботу з психотерапевтом, який спеціалізується на розладах харчової поведінки, та планує повернутися до спорту. "Бо це єдине, що мене бентежить і виснажує", - зазначила Есхакзай.

Фото: instagram.com/raminalalala

Відповідаючи на запитання, як у неї проявляється булімія, Раміна сказала: "як у всіх".

"Булімія або нервова булімія - це порушення харчової поведінки, пов'язане з втратою контролю над споживанням їжі та бажанням схуднути. Ця хвороба характеризується періодичним переїданням і подальшим очищенням організму. Зазвичай, включає блювоту, використання проносних засобів, надмірні фізичні навантаження або голодування", - пояснила блогерка, що таке булімія і як вона проявляється.

Фото: instagram.com/raminalalala

Раніше Раміна розповідала, що схуднути їй також допомогла робота із фахівцем.

"Те, що я не могла так довго схуднути, набирала вагу, відчувала себе некомфортно в цій вазі - це було пов'язано з моїм психологічним станом, з моїм ставленням до цього світу. Я не помічала людей, які напихають мене негативом. І я як їжачок мовчала, а потім "гав" пасивною агресією на когось із близьких, на своїх підписників, на критиків. Я стала спокійнішою, пофігістичнішою, припинила виправдовуватися. Це все робота з психологом", - розповідала журналістка під знімком, на якому вона буквально випадає зі штанів.

На початку повномасштабної війни Раміна важила 63 кг, а у травні 2023-го ваги показували цифру 51. Зараз Есхакзай важить 55-56 кг.

Фото: instagram.com/raminalalala

Раніше Раміна Есхакзай заявила про готовність до військової служби.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня