Лайм

Скинула 12 кг: Анна Неплях показала чесні фото фігури до і після схуднення

Модель здивувала результатом

Дедалі більше знаменитостей останнім часом діляться у соціальних мережах чесними історіями свого схуднення, демонструючи фотографії до та після. Раніше надихаючими результатами поділилася Раміна Есхакзай, а тепер свій прогрес показала Анна Неплях, переможниця конкурсу "Міс Всесвіт Україна-2021".

Читайте також: Колишня "Міс Всесвіт Україна" Анна Неплях розповіла, що була залежною від алкоголю.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Ще у квітні 2023 року модель важила 71 кг, а сьогодні її вага становить 59 кг при зрості 173. Дівчина досягла таких результатів за 7 місяців, відмовившись від алкоголю та скоригувавши харчування.

Неплях стверджує, що у будь-якій вазі почувала себе впевненою та коханою, але вирішила схуднути, оскільки її здоров'я погіршилося. У неї з'явилася протрузія хребта, стрибав артеріальний тиск, а також мало місце надлишкове вживання спиртних напоїв.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

"Харчуся я правильно, без обмежень, але просто не люблю смажене, жирне і борошняне. З гормонами все ок. А ось зі стресом і бажанням захиститися від світу, коли у твоїй країні війна - не ок, - написала вона. - Байки про те, що тобі і так добре - маячня, особливо коли ти точно відчуваєш різницю в стані здоров'я, як фізичного, так і ментального. Звичайно, у кожного своя здорова вага, і підлаштовуватися під рамки та шаблони взагалі немає сенсу.

Читайте також: "Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що мало не вчинила самогубство через втрату відносин.

Для схуднення на 12 кг Анна вирішила повністю позбутися алкогольної залежності, а також внесла деякі коригування в харчування.

"Я не вживаю вуглеводи. Сиджу на кето. Не жорстко, але моїм вибором 24/7 є не вживати глютен, цукор та інші вуглеводи у вигляді каш та фруктів. Моя найбільша мотивація - це здоров'я. Не гонитва за шаблонами, не гарний одяг, а саме здоров'я та збереження молодості", - каже вона.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Колишня "Міс Україна Всесвіт" зазначила, що вага ніяк не вплинула на її особисте життя та популярність у чоловіків. При цьому покращилося виключно її самопочуття та моральний стан.

"Не женіться за цифрами та розмірами. Вони прийдуть самі собою. Вибирайте не дієту, а спосіб життя. Для мене кето - це не тимчасово, а постійно, але з тим, що я не обмежую себе, якщо маю можливість поїсти маминих млинців. Їм з кайфом! - пише Анна. - Тому заплющувати очі на проблеми, заїдати і запивати, або піклуватися про своє здоров'я вже сьогодні - вибирати вам".

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Раніше Ксенія Мішина показала себе до і після схуднення. Актриса впевнена, що перебуває у найкращій формі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі