Лайм

"Що ці цьоці кажуть?" Фреймут встала на захист Кароль, з якої познущалися Полякова з Єфросиніною

Телеведуча відреагувала на тролінг колег

Оля Полякова до початку повномасштабної війни знімала прямі ефіри, на які кликала своїх колег із шоубізу. В одному з випусків, знятих у ковідні часи, співачка разом зі своєю подругою Машею Єфросиніною влаштували гумористичний майстер-клас з візажу, де потролили Тіну Кароль. Ольга Фреймут знайшла цей ролик у ТікТоку і встала на захист артистки.

У кадрі Полякова нафарбувала "губи Тіни Кароль", а Єфросиніна з намальованою монобровою підказала їй, що треба підправити у макіяжі. Далі кривляючись співачка виконує фрагмент хіта Кароль "Вабити". Фреймут репостунула собі в "сторіз" архівний ролик, на якому артистки розмовляють російською. "Поясніть, будь ласка, що ці цьоці кажуть?", - написала ведуча, натякаючи на мову. А сам тролінг назвала "булінгом однокласниці". Тіна Кароль поки ніяк не відреагувала.

Читайте також: Після сварки з Соловій Маша Єфросиніна визнала відповідальність за зросійщення українців.

Нагадаємо, до 24 лютого 2022 року Маша Єфросиніна і Оля Полякова, як і більшість медійних українців, вели соцмережі російською. Мовою агресора артистки також знімали свій розважальний YouTube-проект "Дорослі дівчата", і продовжували це робити у перші місяці після початку вторгнення РФ.

Відповідаючи на критику в мережі, Полякова говорила, що їхній з Єфросиніною проект – це "розмови з подружкою на кухні", а вдома їй простіше спілкуватися російською.

"На телебаченні я розмовляю виключно українською. Я даю інтерв'ю українською, я веду як ведуча українською вже давно, я зараз пишу дуже гарний альбом українською мовою, тому що я розумію, що це теж має дуже великий вплив. Мова – дуже важлива, це правда... Але можна люди у себе на кухні говоритимуть так, як хочуть? - говорила співачка.

Після мовного скандалу і Полякова, і Єфросиніна повністю перейшли на українську.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше автор вірусного відео з Тіною Кароль у купе "Укрзалізниці" розповів, як виникла ідея пародії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також