Лайм

Де зараз Ольга Фреймут, яка до повномасштабної війни не зникала з телеекранів

Зірка присвятила себе іншій діяльності

Ольга Фреймут здобула популярність завдяки програмам "Ревізор" та "Підйом", які вела у минулому. У період повномасштабного вторгнення вона мешкає за кордоном, і у соцмережах ділиться думками про життя в іншій країні. Детальніше про українську телеведучу, яка до повномасштабної російсько-української війни була зіркою вітчизняного телебачення, - читайте далі на theLime.

Читайте також: Куди зник співак Бондарчук, який у 2000-х випускав хіти і мріяв представити Україну на "Євробаченні".

Ольга ФреймутФото: instagram.com/freimutolia

Напередодні 24 лютого 2022 року Фреймут разом із дітьми виїхала до Франції, у той час як її обранець, гендиректор "Нового каналу" Володимир Локотко, залишився у Києві. Ведуча не приховувала, що ще до початку повномасштабної російської агресії відчувала можливу загрозу, оскільки іноземці, з якими її діти ходили до школи, почали швидко покидати нашу країну. На тлі цих подій зірка прийняла рішення і самій виїхати за кордон.

Якийсь час ведуча мешкала у Франції, після чого перебралася до Великої Британії, де мешкають її родичі. 42-річна жінка живе там і на даний момент.

Однак час від часу Фреймут все ж навідується на Батьківщину. Влітку минулого року вона вперше за період повномасштабного вторгнення приїхала в Україну. Спершу була у Львові, де провела благодійну лекцію під назвою "Манери під час війни. Доброта як зброя". Через організацію подібного заходу зазнала критики з боку користувачів мережі, які заявляли, що такі події "наразі є не дуже доречними". Також в Україну тоді приїхали обранець зірки і її діти. Фреймут у соцмережах тоді публікувала фото з Володимиром, зроблене у Львові.

Читайте на тему: Що зараз з гуртом Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022".

Фреймут з чоловіком Володимиром Локотком під час перебування у ЛьвовіФото: instagram.com/freimutolia

Після благодійного заходу Ольга приїхала до Києва. Наприкінці липня минулого року вона оприлюднила знімок, який був зроблений на в'їзді до столиці. Вже за якийсь час ведуча знову поїхала за кордон.

У Великій Британії Фреймут мешкає разом із чоловіком, сином Валерієм та донькою Євдокією. Раніше у цій країні мешкала і її старша донька Злата Мітчелл. Нині ж дівчина здобуває освіту в Америці. До слова, Злата - наполовину британка, оскільки батьком дівчини є Ніл Мітчелл, з яким Фреймут зустрічалася у період навчання у Лондоні. У 15 років старша донька знаменитості отримала британський паспорт завдяки законодавству цієї країни. Там дитина може здобути громадянство, якщо хоча б один з її батьків є громадянином Британії.

Наразі ж Фреймут не надто активно розповідає про своє життя у Сполученому Королівстві. Але у мережі публікували її фото, зроблене під час Ukrainian Fashion Week, що проходив у Лондоні.

ведуча на Ukrainian Fashion Week у ЛондоніФото: instagram.com

Після закінчення програм "Ревізор" та "Підйом" Фреймут поступово почала втрачати телевізійну популярність і взагалі стала все рідше з'являтися на телебаченні. Однак у соцмережах вона заявила про свою іншу діяльність: навчала правилам етикету та випустила кілька книжок. Також у Instagram ведуча розповідала, що веде колонку в місцевій британській газеті Sunday Express.

"Пишу щотижневу колонку про Україну без цензури. Жодного разу редактори не вирізали ні слова з того, що я хочу сказати… Ця газета багато робить для України – збирає кошти та ліки", - ділилася вона.

Читайте на нашому сайті: Куди зник ARTIK - співак з України, який виступав у дуеті зі зрадницею Анною Асті.

На своїй сторінці в Instagram, на яку підписано більше 600 тисяч користувачів, Фреймут час від часу ділиться подробицями власного життя, публікує деякі свої думки, говорить про російську агресію в Україні та ділиться новинами, пов'язаними із її видавництвом Snowdrop Publishing.

сторінка зірки InstagramФото: instagram.com/freimutolia

Що стосується особистого життя, то на цю тему зірка висловлюється вкрай рідко. Але у її блозі можна знайти теплі сімейні кадри як з дітьми, так і з чоловіком. За Володимира Локотка Фреймут вийшла заміж у квітні 2017 року. У стосунках з ним вона народила сина Валерія (у 2016 році) та доньку Євдокію (у 2017 році). Закохані почали зустрічатися у квітні 2015 року.

Фреймут з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/freimutolia

У Вікіпедії зазначається, що до шлюбу з Фреймут Локотко, який за національністю є росіянином, вкрай рідко спілкувався з представниками ЗМІ. Про свої минулі стосунки він не висловлювався, тому у відкритих джерелах немає інформації стосовно наявності його родини до шлюбу з ведучою.

Громадськість дізналася про роман Фреймут та Локотка у 2018-му: тоді в рамках промо для шоу "Оля" на "Новому каналі" вони дали кілька інтерв'ю глянцевим виданням.

закохані одружилися 25 квітня 2017 рокуФото: instagram.com/freimutolia

У відкритих джерелах зазначається і те, що Локотко, який є генеральним директором "Нового каналу" та продюсером, переїхав в Україну заради кар'єри, яка не вдавалася в нього у Москві, оскільки там в ті роки конкуренція була значно жорсткішою.

  • Почитайте, що зараз з Мікою Ньютон - співачкою, яка лікувалася від раку і пішла з великої сцени.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита