Лайм

"Моя донька буде вчитися німецькою": Гайтана після скандалу звернулася до шанувальників

Єдина дитина співачки йде до школи

Після скандалу з виконанням російськомовних пісень Гайтана заявила, що її донька-першокласниця Сапфір-Ніколь не вивчатиме українську. Співачка, яка продовжує давати концерти мовою агресора, зізналася, що навчання її дитини проходитиме німецькою, бо вона, мовляв, "не може нічого прогнозувати".

Таку заяву українська виконавиця конголезького походження зробила у себе в "сторіз", коли розповідала підписникам свого блогу в Instagram, що цьогоріч її 7-річна донечка вперше йде до школи.

Читайте також: Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії.

Сапфір-Ніколь Фото: instagram.com/gaitanamusic

"Моя донечка через декілька днів піде в перший клас перший раз. Я в шоці, тому що мені здається, що я сама нещодавно ходила до школи. Ми не можемо нічого прогнозувати, моя дочка буде вчитися німецькою, і нам залишається тільки любити, захищати своїх рідних і дякувати Богу за все, що у нас є", - звернулася вона до шанувальників українською.


Нагадаємо, у липні Гайтана дала концерт у Бішкеку, Киргизстан. Українська співачка зі сцени співала свої російськомовні хіти, чим викликала гнів українців. А місяцем раніше артистці дорікнули за використання російської мови в соціальних мережах.

Відповідаючи на обурення підписників, Гайтана заявила, що має багато родичів, які розмовляють з нею різними мовами: українською, російською, німецькою, англійською і французькою. "Я люблю, поважаю та обираю людей лише завдяки їхнім діям", - зазначила вона.

Після початку повномасштабної війни Гайтана Ессамі зникла з публічного простору. У лютому 2022 року вона писала у соцмережах про те, що намагалася виїхати з Києва та ховалась від обстрілів разом із донькою. Після цього артистка довгий час не виходила на зв'язок із шанувальниками і місце її перебування залишалося загадкою.

У вересні 2023 року чоловік співачки, саунд-продюсер Олександр Ессамі, розсекретив, що вони перебувають у Швейцарії. На це місце розташування виконавиці нещодавно також вказував Слава Дьомін, який вигадав для неї покарання за російські співи.

Гайтана з чоловіком і донькою Фото: instagram.com/alexander_essami

Раніше українська акторка Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтерв'ю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також