Лайм

Це непросто: Джамала розповіла, як поєднує материнство з творчістю

Співачка разом із чоловіком виховують трьох дітей

Джамала - мама трьох синів, молодшому з яких лише три місяці. Переможниця "Євробачення-2016" успішно поєднує материнство і творчість, хоча, як вона зізнається, дається їй це непросто.

У коментарі "Сніданку з 1+1" багатодітна мама розповіла про недоспані ночі, підготовку старшого сина Еміра-Рахмана до першого класу, виступ у Польщі і майбутній концертний тур по містах України.

Читайте також: Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Непросто, звичайно, ну буду брехати, - висловилася Джа про своє материнство. - У кожного різний розклад, малюк зі мною спить, я годую його вранці, потім віддаю чоловікові і досипаю ще годинку. Потім ми збираємося в садок, зараз ще з'явиться у нас школа. Коротше, це непросто. Мало сну. Але все одно, коли ми всі разом, щастя набагато більше і все просто забувається, якісь недосипи або важкі емоційні моменти".

Співачка, якій 27 серпня виповнився 41 рік, напередодні свого дня народження повернулася із Варшави, де у День Незалежності України мала благодійний концерт. До Польщі зіркова мама їздила з 3-місячним Алім-Сеїтом, який ще на грудному вигодовуванні. Джамала не приховує, що ця поїздка була непростою, проте вона не може залишити свою країну у біді і робить все, аби наблизити перемогу.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Втома від дороги, моментів материнства, недосипання і всього такого - воно зникає, тому що ти знаєш, заради чого ти це робиш. Ти знаєш, що в тебе єдиний дім, єдина країна і робиш це все для того, щоб бути вдома", - наголосила вона.

У листопаді Джамала вирушає в український тур "Свої" - виконання співачки наживо пощастить почути жителям Івано-Франківська, Ужгорода, Тернополя, Львова, Луцька та Рівного. Частину виручених коштів від квитків співачка спрямує на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, Джамала заміжня за Бекіром Сулеймановим, який молодший за неї на 8 років. Весілля пари відбулося у квітні 2017 року в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів та друзів. Через рік у подружжя народилася перша дитина, у червні 2020-го вони стали батьками другого сина, а у травні 2024-го співачка народила третього хлопчика. Всім своїм дітям батьки, які родом із Криму, дали кримськотатарські імена - Емір-Рахман, Селім-Гірай і Алім-Сеїт.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше Джамала висловилася про будинок батьків у Криму, який відібрали окупанти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також