Лайм

Леся Нікітюк вразила неймовірною фігурою у леопардовому бікіні

Ведуча насолоджується останніми літніми днями

Леся Нікітюк має струнку фігуру, яку не звикла приховувати. У соцмережі телеведуча показала сонячні фото, продемонструвавши своє бездоганне тіло та нескінченно довгі ноги.

На особистій сторінці в Instagram 36-річна телезірка опублікувала серію кадрів, на яких позує у спокусливому бікіні з леопардовим принтом: стрінгах на зав'язках із завищеною зоною стегон, бюстгальтері-трикутнику і купальному топі-сорочці.

Читайте також: Леся Нікітюк відповіла самотнім бездітним жінкам, які в ній побачили таку саму.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Публікацію Леся підписала фразою з мемного відео: "Як ви провели літо? Нормально". У коментарях посипалися компліменти зовнішньому вигляду Нікітюк, зокрема її фігурі.

"Гарненька", Фігура вогонь", "Красуня", "Ну просто очей не відірвати", "Хоч і я дівчинка, але тіло файне", "Леся - Ви неймовірна, неможливо очей відвести", "Шикарна", "Ви неймовірно красива" , "Просто красуня, фантастична", "Дуже красиві ніжки", "Сексуальна" , - захоплюються користувачі соцмережі.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Окремі компліменти дісталися улюбленцю Лесі - Рафіку. До речі, собака Нікітюк - справжня зірка Instagram, песик має свою сторінку, за якою стежать майже 30 тисяч користувачів соціальної мережі.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше фігуру в бікіні показала хореограф Ілона Гвоздьова, яка близько року тому зробила пластичну операцію – збільшила розмір грудей.

Цікаві новини для вас:

Читайте також