Лайм

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Вона відпочиває зі своєю донькою

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зробила мамопластику, зараз перебуває з 8-річною дочкою Рією в Болгарії. Їй вдається поєднувати роботу в тренувально-розважальному таборі з відпочинком на пляжі біля моря.

Відповідні фото у бікіні Гвоздьова продемонструвала у соцмережі Instagram, а також поділилася спогадами про море, яке вона запам'ятала у дитинстві – коли жила у Криму.

Читайте також: Ілона Гвоздьова назвала вартість маммопластики і розповіла, як збирала на операцію.

"Це море нагадує мені мій дім! Я народилася в Криму і скільки себе памʼятаю море було для мене як повітря! Ми жили в с. Останіно це за 7км від моря, але для нас, дітей, це не було проблемою, це завжди була пригода на велосипедах чи пішки, чи автостопом.

Дорогою до моря ми заходили в місцевий сад і, поки нас не бачили охоронці набирали черешню і персики, ось і весь наш був обід", згадала в мережі Гвоздьова.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Також вона продемонструвала у мережі декілька фото у відкритому купальнику, на яких чудово було видно її підтягнуту фігуру. До речі, знімки зробила її 8-річна донька.

У коментарях підписники оцінили фігуру Гвоздьової: "Шикарне тіло, моя мрія просто, Ілонко, у вас все гармонійно. Ваше тіло, то про здоров'я та естетику, дивитися дуже приємно, захоплююсь жінками, які, маючи дітей, зуміли привести себе у форму, якою можуть позаздрити 20-річні дівчата", "Красуня", "Який у вас прес", "Все фото чудові".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте також: Зроблено з любов'ю: Ілона Гвоздьова через 6 місяців після мамопластики похвалилася результатом.

До речі, восени минулого року Гвоздьова зважилася на мамопластику. Коментуючи таке рішення, вона пояснювала, що "прагне відчувати себе жіночнішою". З природними формами, як казала зірка, вона бачила в дзеркалі "маленьку худорляву дівчинку, що нагадує старшу сестру доньки, ніж жінку".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова – українська танцівниця, педагог-хореограф, учасниця телевізійного талант-шоу "Танцюють всі!". Одружена з Іваном Хом'ячуком, разом з яким виховує двох дітей – доньку Рію та сина Домініка.

Цікаві новини для вас:

  1. Дуже кайфую: MamaRika здивувала, яку ще пластичну операцію зробила окрім мамопластики.
  2. Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.
  3. Зірка "МастерШеф" Тетяна Літвінова зробила три пластичні операції: що вона змінила.

Новини партнерів

Читайте також