Лайм

Олена Зеленська у трендових штанах і футболці відвідала дитячий табір на Закарпатті

Перша леді вибрала повсякденний, але стильний образ

Олена Зеленська здійснила робочу поїздку на Закарпаття, де разом із командою своєї Фундації відвідала "Голосний кемп" – табір, де діти, які постраждали від війни, проходять психологічну реабілітацію.

В Instagram перша леді розповіла, що протягом усього літа кемп прийняв 184 дитини, всі чотири зміни профінансувала фундація Олени Зеленської. У таборі змогли відпочити маленькі українці з прифронтових та деокупованих територій, які через російську агресію втратили батьків, а також діти військових.

Читайте також: Олена Зеленська під час розмови з першою леді Гватемали повторила свій елегантний образ: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Для нашої Фундації ментальне здоров’я дітей – окремий важливий напрям у роботі. Бо точно знаємо: якщо почати психологічну допомогу якомога раніше, можна повністю подолати травму війни у свідомості дитини, - написала дружина Володимира Зеленського. - Сьогодні особисто побачили, як команда табору підтримує дітей психологічно, а також розвиває творчі, спортивні та інтелектуальні таланти кожного".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для поїздки в Карпати Олена Зеленська вибрала простий, але стильний образ: чорні лляні штани-банани, які повернулися в тренди, і лаконічну білу футболку. Свій модний ансамбль перша леді доповнила намистом із жолудем українського бренду GUNIA Project.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Ця прикраса з нової колекції бренду під назвою "Жолудь", де поєднується барокова класика і українська традиція, в якій дуб означав силу та мудрість.

"В прикрасі GUNIA цей образ втілюється у формі жолудя та дубового листочка, що оздоблюють перлове намисто", - розповіли на сторінці бренду в Instagram. Ціна намиста, як у Олени Зеленської, – 9500 грн.

Фото: instagram.com/gunia_project

"У нашій роботі немає нічого важливішого, аніж добробут дітей – ментальний і фізичний. Тож рада бачити, що бодай на якийсь час у таборі діти можуть переключити свою увагу на ігри, відпочинок, навчання — усе те, чим вони й мали б займатися в цивілізованому світі, якби не війна. Це найменше, що можемо для них зробити", - підсумувала перша леді України.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


На початку місяця Олена Зеленська у Києві зустрілася з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США, куди також одягла прикрасу GUNIA Project – підвіску з фігуркою олениці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також