Лайм

Тарас Цимбалюк показав кумедне фото з коханою у другу річницю стосунків

Актор і бізнесвумен разом два роки

28 серпня Тарас Цимбалюк і Світлана Готочкіна відзначають другу річницю стосунків. Роман між ними зав'язався невдовзі після розлучення актора з другою дружиною Тіною Антоненко, з якою він був разом 4 роки.

На честь маленького свята зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Чорний ворон" показав в Instagram кумедне фото з коханою, зроблене на кухні. У кадрі Світлана з букетом троянд робить селфі і на задньому фоні "ловить" Тараса, який пробігає повз. "Ось сьогодні вже точно два роки", - звернувся він до Готочкіної, яка переплутала місяць початку їхніх стосунків і опубліковала вітальний допис раніше.

Читайте також: Цимбалюк відповів, навіщо викладає оголені фото з Сопонару і як на це реагує його дівчина.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Світлана Готочкіна – власниця ресторану у Києві Fish Fetish і бренду одягу GOT'S label, а також колишня учасниця шоу "Холостяк". Бізнесвумен шукала кохання на проекті у 2014 році, коли головним героєм був підприємець та бізнесмен Костянтин Євтушенко.

Готочкіна прийшла на проект 26-річною дівчиною і мріяла зустріти чоловіка, з яким створить сім'ю. Однак після першої вечірки учасниця не отримала троянду і залишила романтичне реаліті.

Фото: СТБ

Тараса і Світлану познайомила спільна подруга, а потім їхні стосунки зав'язалися через інтернет.

"Мені здається зараз всі стосунки починаються з інтернету. Лайкають один одного, відправляють реакції, потім побачення призначають. Зі Світланою так само познайомився, - зізнавався він. - Мої стосунки зі Світланою перевершили мої очікування. Я хочу цю справу якось уберегти".

Фото: instagram.com/got.sveta

Актор розповідав, що їх із обраницею поєднує спільне почуття гумору і любов до спорту. Пара любить разом відвідувати тренажерний зал, де Тарас "працює з залізом", а Світлана займається "дівочими тренуваннями".

Про роман з Готочкіною Цимбалюк повідомив не одразу. Кілька місяців пара приховувала від підписників свої стосунки, а у грудні 2022 року опублікувала першу спільну фотосесію.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Раніше Тарас Цимбалюк розповів про страх перед мобілізацією.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також