Лайм

"З вами не пропадеш": Олег Винник перервав мовчання та подякував прихильникам за їжу

Співак вийшов у прямий ефір

Після тривалого мовчання Олег Винник несподівано з'явився перед українцями. Співак, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав з України і зник з публічного простору, заявив, що починає все з "чистого аркуша". Він підтвердив своє повернення в український шоубіз, про яке раніше говорила керівниця його фан-клубу "Вовчиця".

Артист вийшов у прямий ефір, який став для нього "дебютом", де звернувся до "своїх людей". Винник подякував шанувальникам за їжу, яку вони йому нібито надсилають у Німеччину, та пообіцяв усі подарунки "відпрацювати на концертах". Запис ефіру опублікований на сторінці Валерії Барон у Facebook.

Читайте також: Чому Олег Винник "змовчав" про трагедію з "Охматдитом": таємниця розкрита.

Олег Винник зараз Фото: facebook.com/baron.valeriia

"Мої люди. Вітаю вас, мої любі люди. Шкода, що я вас не бачу кожного, але слава тобі, Господи, настав той час, що я до вас вийшов. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите і за те, що залишаєтеся зі мною, ніхто не пішов. За те, що в такий страшний час, при цій клятій лютій війні в нашій країні, ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки на день народження і не тільки – з вами не пропадеш. Завжди є, що їсти, ви мене завжди дивуєте смаколиками. Я вам безмежно вдячний", - сказав він.

Далі Винник анонсував свою нову пісню "Мої люди", реліз якої запланований на 23 серпня – у День Державного прапора України.

"Це те, що наболіле, те, з чим я жив ці два з половиною роки. Це те, де я і хворів, і одужував з цією піснею, але по-іншому не могло бути. Я - та людина, яка співає про наболіле, про своїх людей, я теж відношу себе до своїх людей. Як кажуть: гуртом легше і батька бити. Я знаю, що ніхто мене ніколи не шукав, ви ніколи не ставили запитань: "Де ти Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою?" Все у Олега, слава тобі, Господи, вже нормально, лише сентиментальність з'явилася", - зізнався артист.

Читайте також: Сподіваюся, вони не повернуться: гуморист Фіма Константиновський послав Потапа, Винника і Яму.

У своєму відеозверненні Винник також згадав Збройні Сили України, завдяки яким, з його слів, він у Німеччині може спілкуватися з українськими шанувальниками.

"Хочу подякувати, сказати величезне спасибі, нашим захисникам і захисникам, що дають нам цю можливість спілкуватися. Дякую велике. Як кажуть, до перемоги разом, разом ми все зможемо. Це нові часи, це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання. Все буде добре, наша земля буде чистою, щасливою і без жодної нечисті. Ми будемо жити щасливо і будемо ходити на концерти", - підсумував він.

Читайте також про скандал, який влаштував колишній продюсер Олега Винника. Олександр Горбенко назвав співака "жалюгідним мемом" і "посміховиськом" і звинуватив у брехні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також