Лайм

Злата Огнєвіч розповіла, чи вдалося покарати переслідувача, який погрожував її вбити

Співачку переслідував неадекватний таксист

Злата Огнєвіч кілька років страждала від агресивного переслідувача, який ображав її, погрожував вбивством їй та її сім'ї, приїжджав до будинку. Чоловіка звуть Вадим Лебідь, він працює у службі таксі і, за словами співачки, психічно хворий. Артистка писала заяву в поліцію, сталкера затримали, проте зрештою відпустили.

У програмі "Тур зірками" на YouTube-каналі "Люкс ФМ" Злата зізналася, що переслідувач досі не поніс жодного покарання на заканодавчому рівні.

Читайте також: Він не здоровий: Злата Огнєвіч розповіла, як захищається від переслідувача.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"В нашій країні, особливо зараз, в ці часи, не приділяють увагу законам, які захищають жінок. І з того часу, коли він на мене нападав, нічого не змінилося. Навіть мій юрист мені сказав: "Злато, тільки тоді, коли він тебе проштрикне ножем дуже глибоко, ось тоді я буду мати можливість тебе захищати, якось вплинути. А поки він буде просто ходити і переслідувати тебе", – сказала вона.

Огнєвіч додала, що останнім часом Лебідь її не турбує, він продовжує працювати таксистом, а одного разу з'явився в районі, де живе зірка.

"Останнього разу бачила його у себе на районі. Тоді сказала йому, що якщо ще раз побачу тут, то викликаю поліцію", - сказала вона.

Раніше артистка зізнавалася, що історія з агресивним переслідувачем триває близько восьми років. Співачка заявляла, що хоче створити "прецедент в українській практиці, у разі якого людина, яка загрожує вбивством, опиниться за ґратами або в лікарні, де її лікуватимуть".

"Він не здоровий, і це очевидно. Відео, в якому він загрожує "завалити" мене чи мого батька - це була остання крапля", - говорила знаменитість у 2022 році.

Фото: Скріншот

Вадим Лебідь – не єдиний чоловік, який переслідував Злату Огнєвіч. У липні 2023 року співачка розповідала, що написала заяву в поліцію на нав'язливого шанувальника на ім'я Роман, який дзвонив і чекав на співачку біля будинку.

Раніше Злата Огнєвіч розповіла про шахрая, який ошукав зірок на 10 млн гривень.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також