Лайм

Решетнік після нічної атаки на Київ звернувся до світових політиків, які "думають, чи допомагати Україні"

Чергова ніч українських дітей пройшла під звуки сирен і вибухів

2 вересня у багатьох українських школах розпочався новий навчальний рік. Ніч перед шкільною лінійкою маленькі кияни провели в укриттях, рятуючись від російських ракет. Телеведучий і багатодітний батько Григорій Решетнік, який разом зі своєю дружиною Христиною ховав синів-школярів у підземному паркінгу, звернувся до світових політиків, які не поспішають з допомогою Україні.

В Instagram-історіях ведучий показав фото з сонним і наляканим сином-першокласником та згадав дітей впливових американців й європейців, які не знають, що таке війна.

Читайте також: З'явилися фото наслідків російського удару по Києву.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Наш маленький школярик сьогодні прокинувся о 4:40 і весь ранок зі старшими братами, теж школярами, провів у паркінгу. І такий же початок дня був у мільйонів українських діток. І все через цих... (підберіть самі відповідні слова) А в цей час європейські і американські дітки спокійно досипають, і готуються до школи. А їхні батьки-політики думають... допомагати Україні чи ще може подумати", - написав Решетнік.

Далі ведучий звернувся до європейських і американських політиків: "Думати ваше право, але почніть краще діяти, щоб потім вашим дітям не так соромно було дивитися в очі нашим".

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

У наступній "сторіз" Григорій подякував захисникам українського неба за можливість дітям України піти до школи.

"Хочеться подякувати нашим Збройним Силам України, ви - найкращі, наші герої! І сказати, що завдяки вам і мужності українського народу наші діти матимуть День знань, ми подаруємо їм це свято", - сказав зірковий батько.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Раніше Маша Єфросиніна після двох днів комбінованих атак розповіла про свій стан та терапію сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також