Лайм

Анастасія Приходько показала рідкісні фото з чоловіком з нагоди 11 річниці шлюбу

Пара відзначає Сталеве весілля

11 років тому Анастасія Приходько вийшла заміж за своє шкільне кохання на ім'я Олександр, якого рідко показує в соцмережах. Проте з нагоди річниці шлюбу співачка вирішила зробити виняток і порадувати шанувальників спільними фото з чоловіком.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця опублікувала серію нових знімків, зроблених у день святкування. "Сьогодні ми святкуємо 11 років разом. Сталеве Весілля!", - поділилася Анастасія у дописі.

Читайте також: Анастасію Приходько назвали "позашлюбною донькою" Костянтина Меладзе: співачка відреагувала.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Також Приходько розповіла, що цього дня вони з чоловіком дали нові обіцянки у церкві. "Сьогодні була надзвичайна служба у храмі, яку провів для нас отець Іоанн", - написала вона.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Для сімейного свята співачка вибрала трикотажну сукню молочного кольору і грубі чорні черевики. Образ доповнила прикраса з червоних намистин, що стала головним віночком.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Раніше Анастасія розповідала, що вони з Олександром познайомилася ще у школі, але згодом їхні шляхи розійшлися. За цей час Приходько стала співачкою і народила від бізнесмена з Абхазії Нурі Кухілави доньку Нану.

Через якийсь час пара знову зустрілася і з того часу більше не розлучалася. У 2013 році закохані одружилися, а за два роки у них народився син Гордій. У 2019-му Анастасія і Олександр узаконили свій шлюб ще й у церкві, а у березні 2021-го стали батьками сина Луки.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Раніше Анастасія Приходько показала, як виріс її молодший син Лука.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також