Лайм

Донька Камалії впала з електросамоката і серйозно травмувалася: співачка попередила про загрозу здоров'ю

Дівчинка перебуває у лікарні

Камалія, яка нещодавно назвала причину розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, розповіла, що одна з її доньок-двійнят потрапила в халепу.

На особистій сторінці в Instagram співачка зізналася, що 10-річна Мірабелла впала з електросамокату і отримала серйозні травми - у дівчинки перелом руки зі зміщенням. Дочка артистки перебуває у лікарні "Охматдит", яка нещодавно постраждала від російської атаки.

Читайте також: Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Хочу висловити безмежну вдячність лікарям Охматдиту за їхню професійну і турботливу допомогу нашій донечці Мірабеллі, яка, на жаль, потрапила в біду — впала з електросамоката і отримала серйозний перелом зі зміщенням. Завдяки вашій оперативності, вмінню та великому серцю, наша дівчинка вже на шляху до одужання", - подякувала Камалія медперсоналу.

Також зіркова мама звернулася до батьків, чиї діти також користуються електричними самокатами. За словами співачки, цей пристрій хоч і здається безпечним, але він може нести серйозну загрозу здоров'ю.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Закликаю всіх піклуватися про безпеку своїх дітей, бути уважними та завжди нагадувати їм про обережність", - додала Камалія.

Підписники у коментарях побажали Мірабеллі швидкого одужання, а також поділилися своїм негативним досвідом.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше Камалія розповіла, скільки витрачає за місяць і хто утримує маєток після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також