Лайм

Аліментів немає: Аліна Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові

У шлюбі колишні закохані прожили 5 років

Про розлучення з Русланом Ханумаком Аліна Шаманська оголосила ще рік тому. Проте, як нещодавно зізналася ведуча та блогерка, вони досі перебувають в офіційному шлюбі. Також у соцмережах вона розповіла, що Ханумак не допомагає фінансово їхньому 6-річному синові.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, Шаманська зауважила, що їхнє розлучення у процесі, і аліменти на дитину ексобранець наразі не виплачує. На життя з сином в США Аліна заробляє за допомогою власного блогу.

Читайте також: Ксенія Мішина розповіла, чому не стала миритися з батьком свого сина Платона.

Шаманська живе в СШАФото: instagram.com/shamankaa

"Заробляю на життя своїм блогом. Жити та забезпечувати сина тато дитини мені не допомагає. Аліментів немає. Ми ще офіційно не розлучені, в процесі", - пояснила Шаманська.

Раніше зірка соцмереж ділилася, що до початку повномасштабної війни мала непоганий заробіток як блогерка. Сума сягала близько 40 тисяч євро. Вона розповідала, що у той період могла собі дозволити брендові речі та дорогі автомобілі, але такі заробітки вимагали чималих зусиль.

"Я пам'ятаю, що найбільший заробіток за місяць, коли я придбала Porsche, працювала на максимум, і запустила свій курс, — це 40 тисяч євро. Але я не спала ні днями, ні ночами. Це дуже багато, але я активно працювала. У мене дуже дорога була реклама. Тисяча доларів коштувала сторіз, а пости приблизно 2500. У мене були контракти за 6 тисяч доларів, були рекламні кампанії з брендом дитячого харчування. Це були, напевно, найбільші мої гонорари", - казала вона на YouTube-каналі "Okay Eva".

Аліна Шаманська із сином АртуромФото: instagram.com/shamankaa

Живучи у США, блогерка дещо змінила ставлення до матеріальних багатств. За її словами, тут все одно, в яких речах ти ходиш і на якій машині їздиш, а в Україні прийнято "підтримувати статус".

"Зараз я не купую собі брендових речей, бо не бачу в них потреби. Коли живеш в Америці, взагалі немає потреби ходити в брендах. Там усім настільки все одно, там ніхто тебе не оцінює за зовнішнім виглядом і сумкою Louis Vuitton, - говорила Шаманська. - Там усім все одно, на якій автівці ти їздиш. Я взагалі там їжджу на розвалюсі, яка коштує 5 тисяч доларів. Автівці 19 років! Тут я б не їздила. Тут мені хочеться підтримувати статус. В Україні прийнято, якщо в тебе класна брендова річ, то значить ти молодець".

Читайте на тему: Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення.

Шаманська і Ханумак були в шлюбі 5 роківФото: instagram.com/shamankaa

Нагадаємо, про розлучення з Ханумаком Шаманська оголосила у січні минулого року. Наважитись на цей крок вона вирішила після того, як у мережі з'явилося відео, де її колишній обранець розважався з іншою блогеркою - скандальною Анною Алхім.

"Коли тебе публічно принижують і насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво. І ти просиш заступитися… А тобі відповідають "мы выше этого". Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: "значить це не твій чоловік". Так, це не мій чоловік. Чи є дана ситуація причиною розлучення? Звісно ні. Це просто феєрична остання крапка", - написала Аліна рік тому.

Як відомо, Шаманська та Ханумак познайомилися у 2016 році під час зйомок програми "55 на 5". У серпні наступного року вони одружилися, а вже за місяць в них народився син Артур.

  • Тим часлм раніше стало відомо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька виходить заміж: що відомо про її обранця.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації