Лайм

Катерина Репяхова поскаржилась на клініку, яка звинуватила її у публікації "викривленої інформації"

Дружина співака показала скріншот повідомлення

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує шукати причину мовленнєвої затримки 3-річного синочка Михасика. Блогерка вдалася до генетичної діагностики, щоб виключити спадковий фактор. Результат тесту кохана артиста вже отримала, а його розшифровка надається на консультаціі, на яку, за її словами, потрібно деякий час чекати. Схвильована мама стверджує, що попросила лікаря "у двох словах" прокоментувати аналіз, але той їй відмовив.

Про цю ситуацію Катерина в подробицях розповіла у себе в Instagram-блозі, на який, зважаючи на все, підписана клініка, де Репяхова робила генетичний тест синові. Співробітники центру звинуватили її у публікації "викривленої інформації" і "наполегливо" попросили опублікувати спростування. Скріншот повідомлення дружина Павліка виклала у "сторіз".

Читайте також: Немовленнєва дитина: дружина Віктора Павліка розповіла, як допомагає синові заговорити.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Шановна Катерино! Як медійна особа Ви маєте знати всі можливі наслідки публікації викривленої інформації та процедур забезпечення захисту ділової репутації. Наші юристи за цим уважно слідкують. Ми наполегливо просимо Вас опублікувати спростування інформації, що лікар Микитенко відмовив вам у роз'ясненні результатів, - пишуть у клініці. - Вочевидь, Ви б хотіли, щоб лікар скасував прийоми окремим іншим пацієнтам, які також мають право доступ до якісної медичної допомоги, або відривав час від власної сім'ї, щоб приділити час саме Вам?".

Далі представники генетичного центру вказали Катерині на те, що "згідно з ліцензійними умовами надання медичної допомоги роз'яснення робляться виключно під час консультації", а на консультацію вона, мовляв, не зверталася.

"Без коментарів. Яка викривлена інформація?, – обурилася Катерина. – Це перший лікар, який відмовив мені у розмові у 2 хвилини".

Фото: instagram.com/repyahovakate

На підтримку підписниці в діректі, Катерина додала: "Мене більше вражає те, що коли я розгублена, подавлена, у шоковому стані, вони спілкуються зі мною залякуваннями".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше Катерина Репяхова розповіла, чи владнала стосунки з ексдружиною Віктора Павліка після публічних сварок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також