Лайм

Аліна Шаманська підтвердила офіційне розлучення з Русланом Ханумаком та висловилася про свій стан

Експара узаконила стосунки у 2017 році

Аліна Шаманська і Руслан Ханумак розлучилися після 7-річного шлюбу. Про це блогерка, яка мешкає із сином у США, розповіла у соцмережах.

Зокрема, в Instagram-stories ведуча поділилася радісними емоціями та зізналася, що жодного разу не пошкодувала про подібне рішення. Колишні закохані розірвали офіційний шлюб ще у березні, проте лише зараз Аліна вирішила підтвердити цю новину.

Читайте також: Аліментів немає: Аліна Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

Аліна Шаманська і Руслан ХанумакФото: instagram.com/shamankaa

"Так, друзі, я офіційно розлучена і зовсім не розлючена, а щаслива. Я дуже рада, що я прийняла це рішення. Жодного разу за цей тривалий час в мене не було жодного сумніву, жодного разу я не пошкодувала про свій вибір, тепер переді мною просто мільярди, мільйони шляхів, я буду обирати той, який я захочу. Я вільна, я сильна, я незалежна, я молода та красива і все життя попереду", - поділилася вона в емоційному зверненні до підписників.

Окрім того, Шаманська також запитала жіночу частину своєї аудиторії про те, чи хоча б одна з них шкодувала про розлучення. У відповідь на це зірка отримала безліч схвальних відгуків щодо того, що таке рішення було одним із найправильніших у їхньому житті.

Тим не менше, блогерка не закликає сім’ї розлучатися, а лише наголошує на тому, що до цього призводить важкий період та сильний біль:

"В свою чергу я не хочу ідеалізувати цю історію, тому що спочатку буде боляче, це смерть родини, яка б вона не була. Це статус дружини заміжньої в якої є чоловік. Хоча на перше місце треба ставити який і яка дружина, а потім все інше, але, це боляче. Але це боляче можна пережити за допомогою спеціалістів, за допомогою самопізнання, зросту внутрішнього, побудови зовнішньої опори. Час лікує все, абсолютно, якби банально не звучало, абсолютно усе у цьому світі можна пережити. Біль стає все меншою і меншою. А спочатку звісно, депресії, неможливість засинати і прокидаєшся по постійно у тривозі, чогось не вистачає, а потім все переживеш".

Читайте на тему: Шаманська звинуватила Ханумака у приниженні і наважилася розкрити правду про їхнє розлучення.

у шлюбі у пари народився син АртурФото: instagram.com/shamankaa

Шаманська і Ханумак, як відомо, мають сина Артура. Після початку повномасштабної російсько-української війни ведуча разом із сином виїхала до Америки, у той час як Ханумак знаходиться в Україні. Він теж виїжджав за кордон, але згодом повернувся додому.

Про розрив стосунків з актором, музикантом та шоуменом Шаманська оголосила ще у січні 2023 року. Це сталося на тлі його публічних розваг з блогеркою Анною Алхім. У відповідь на публічні образи з боку ексобраниці Руслан заявив, що розійшовся з Аліною ще до початку великої війни. Своєю чергою блогерка зізналася, що почала задумаватися про розставання ще задовго до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Розкол стався раніше, але його не можна назвати повноцінним. Думати, що це не моя людина, я почала десь на 5 місяці вагітності [у 2017 році]. Це були дзвіночки, а потім було багато різних ситуацій. Замислюватися про розрив стосунків і розлучення я почала за 2 роки до війни, серйозніше - за рік до війни", - говорила вона.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога