Лайм

Місія акторів - лікувати душі: Лілія Ребрик відповіла на хейт через зйомки "розважального" кіно під час війни

Акторка грає у фільмі одну з головних ролей

В Україні розпочалися зйомки новорічної комедії "Потяг у 31 грудня" від FILM.UA Group і "Прототип Продакшн" Юрія Горбунова, що призвело до хейту в мережі. Українці розкритикували назву картини, назвавши її "у кращих традиціях совка", а також вказали на недоречність комедійного кіно під час повномасштабного вторгнення.

Лілія Ребрик, яка зіграла одну з головних ролей у картині, відповіла на закиди, що актори розважаються під час війни. "Багато агресивних реакцій, на жаль, мовляв, не на часі, "в країні війна - а ви розважаєтесь", - написала акторка в Instagram-історіях.

Читайте також: Післясмак радянщини: Аліна Доротюк назвала "дивним" вибір України фільму, який претендуватиме на "Оскар".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Місія акторів – лікувати душі, підтримувати! Ми не розважаємось – ми працюємо, щоб платити податки і мати можливість донатити та допомагати", – відповіла Ребрик хейтерам.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Своє обурення українці висловлюють під дописом Юрія Горбунова, який першим анонсував новорічну комедію.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фільм "Потяг у 31 грудня" вийде в український прокат 1 січня 2025 року. Головні ролі у картині виконують Станіслав Боклан, Катерина Кузнєцова, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Ребрик та багато інших.

Фото: instagram.com/filmua

За сюжетом провідник Микола Іванович 31 грудня відправляється у свій останній службовий рейс. Традиційно в цей час потяг порожній, але цього разу в купе зібрались наречена-втікачка, пара на межі розлучення, жінка при надії та бухгалтер-інтроверт.

Лілія Ребрик у фільмі "Потяг у 31 грудня" грає роль провідниці Павлівни.

"Це комедія, дуже така зворушлива, лірична, романтична, називається "Потяг у 31 грудня". Так, парадокс, влітку знімаємо зиму. Кіно буде з 1 січня в кінотеатрах, тож побачимося. Я така буду провідниця, багато хто з вас вгадав мій образ, але тут важко не вгадати, мені так здається", - прокоментувала акторка.

Фото: instagram.com/filmua

Торік у мережі спалахнув скандал через виділення 33 млн гривень на зйомки комедії Юрія Горбунова СМТ Інгулець".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також