Лайм

Аліна Доротюк присоромила модель Сніжану Онопко, яка виставляє дописи під російську музику

Журналістка звернула увагу на сторінку українки

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також живе в Європі, але має чітку громадянську позицію.

"Чого ми дивуємося, що на Венеціанському кінофестивалі показують документалку про "бєдних рускіх солдат", якщо українська супермодель Сніжана Онопко, яка свого часу прославила нашу країну на увесь світ, виставляє сторіз і дописи на своїй Instagram-сторінці під пісні російських виконавців", - обурилася інтерв'юерка.

Читайте також: На Венеціанському фестивалі показали пропагандистську документалку "Русские на войне": у мережі хвиля обурення.

Сніжана Онопко Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Доротюк вважає, що Онопко, яка має багатомільйонну аудиторію і не відмовляється від російського контенту, краще не позиціонувати себе українською моделлю.

"Але, якщо вже сонце десь на прибалтійському узбережжі сильно перегріло в голову і ти ніяк не вникаєш у контекст російсько-української війни з аудиторією в 16,3 млн фоловерів, то краще взагалі не позиціонувати себе українською моделлю. Бо який сильний дисонанс з тією ж Аліною Байковою, яка на кожному своєму кроці у буквальному сенсі кричить про війну в Україні! І тих, хто насправді в ній винен!", - додала журналістка.

Аліна Байкова Фото: instagram.com/alina_baikova

Раніше зірка "Скаженого весілля" засудила колег, які підтримали Цимбалюка на тлі скандалу з російськими піснями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також