Лайм

Немає сенсу повертатися: Фіма Константиновський висловився про Винника і Потапа, які виїхали "перечекати" війну

Гуморист висловив свою думку у новому інтерв'ю

Потап (Олексій Потапенко) і Олег Винник – українські знаменитості, які найбільше зазнають хейту через виїзд за кордон у період великої війни. Гуморист і ведучий Фіма Константиновський, який перетинався з артистами-втікачами на знімальному майданчику, вважає, що їм не варто повертатися в Україну.

В інтерв'ю Анатолію Анатолічу зірка "Ліги сміху" сказав, що, на його думку, ці двоє могли б повернути довіру українців, якби у перші місяці російського вторгнення записали щире каяття. Однак на третій рік повномасштабної війни їм це вже не допоможе.

Читайте також: Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України.

Потап, Олег Винник Фото: instagram.com/realpotap/instagram.com/olegg.vynnyk

"Якби всі ці люди, зараз, напевно, вже пізно, але якби десь, ну навіть до кінця 2022 року, просто записали відео, якщо це щиро, і сказали: "Я злякався. Я звалив, так, я комусь подзвонив і порішав, я це зробив. Але я хочу повернутись. Я не хочу отримувати хейт, я готовий все робити, щоб повернутися". Якщо це щиро. А натомість "українці в Україні, українці за кордоном", "Дика дичка", "Я - волонтер, волонтерка". Їм немає сенсу сюди повертатися, вони ніколи не зрозуміють нас", - вважає Фіма.

Читайте також: Ніколи не були патріотами: Валентина Хамайко висловилася про Потапа і Настю Каменських.

Водночас Константиновський "нормально" ставиться до чоловіків, які законно виїхали з України, щоб урятувати своє життя та життя своїх рідних.

"Але коли ти виїжджаєш перечекати, просто, щоб приїхати і все було ок... "Це ж не моя війна, я ж популярний, я на сцені, куди ж мені там на фронт, безкоштовно виступати. Ні, я перечекаю, коли там все буде добре і я повернуся". Ось таких людей я не поважаю. Таких як Олег і Льоша", - висловився гуморист.

Фіма Константиновський Фото: instagram.com/fimakonst

Анатолій Анатоліч взявся захищати Олега Винника, з яким інтерв'юєр, за його словами, мав нормальні стосунки, коли співак жив в Україні.

"Мені шкода, що він не повернувся, - сказав телеведучий. - Я розумію настрої суспільства, я їх підтримую і навіть підливаю іноді масла у вогонь. Але я думаю, що просто в якийсь момент люди, як Олег Винник, не зрозуміли контекст і просто протупили. А потім вже не могли собі зізнатися, що вони набокупорили, не могли суспільству зізнатися, що вони кончефлижно вчинили. І це вже як сніжний ком. Не сказав там комусь щось, і воно все накрутилося і ти такий: "Ну не сказав, ну добре вже, протупив, х*р з ним, воно якось розрулиться". Як вважає, до речі, Потап. Потап думає, що розрулиться, я тебе запевняю. Я з ним не спілкувався, але у мене таке відчуття".

Раніше лідер гурту "МЕРІ" згадав Олегу Виннику форму російського офіцера.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також